onsdag 6 april 2016

Vill hitta kärleken

Jag ser att de flesta problem som människor har handlar om kärlek. Brist på kärlek till oss själva, i vår relation och svårighet att hitta kärleken som singel, säger hon. Här listar 67-åringen sina bästa tips för att lyckas och längst bak i listan delar hon med sig av vanliga fallgropar som sätter käppar i hjulet för oss. Fortfarande singel i hopp om att hitta den rätta? Misslyckas dina dejter utan att du förstår vad som går fel?


Hänt har hela listan på vad du bör undvika för att hitta den stora kärleken.

Börja med dig själv och hur du vill vara i en relation. Om du gör upp med dina rädslor, står upp för dina gränser och tar ansvar för din lycka blir det betydligt enklare både att hitta rätt partner och få en bra relation. Mustafa Musse Nihad. Så heter den 26-årige Västeråskillen som är en av årets deltagare i. Vill du hitta kärlek ? Nu är det extra många som längtar efter att få vara två!


När du självalt söker efter kärlek och säger Nu ska jag hitta någon är det en känsla och en bekräftelse du strävar efter och inte en specifik person. Detta betyder att du blir kär i kärleken och inte personerna du dejtar.

Vilket alltid leder till att det inte funkar i längden. Förutom att hitta kärleken drömmer Therese Tengmark om att en dag kunna leva bara på gården. Jag har visioner, men Rom byggdes inte på en dag. Att hitta kärleken är ofta något som beror på tur. Detta är även ett kortlivat tillstånd som antingen resulterar i att man gör slut eller att man får en långvarig kärlek.


Vissa spelar mindre roll men andra kan vara helt livsavgörande. Här är ovanor du bör bryta om du vill hitta kärleken ! Det går att hitta kärleken igen, även om det känns svårt. Läs våra bästa tips för dig som vill börja dejta efter skilsmässa eller separation. När du söker efter kärlek och säger ”Nu ska jag minsann hitta någon” är det ofta en känsla och en bekräftelse som du strävar efter och inte en specifik person.


Du vill så gärna ha någon och försöker se förbi allt det där som inte riktigt klickar. Detta har gett mig stor inblick i hur vi fungerar och tänker i utnötta relationer, förhållanden där kärleken dött ut, med olyckliga sinnen, sårande otrohetsaffärer, medelålderskriser, energidränerande separationstider osv. Här är en checklista till dig som vill veta om du ” hittat den rätte”. En lista som kanske också ger dig som lever i ett lyckligt äktenskap en förklaring till varför ni lyckats när andra misslyckats. Kan ni prata om känslor, om vad ni uppskattar, saknar och irriterar er på?


Hitta tusentals mogna singlar här tidningar med kontaktannonser. Romantisk kärlek har en oerhörd kapacitet att plocka fram det bästa, men också det sämsta i oss.

Om du vill hitta den ”rätta”, behöver du vilja växa ifrån den person du är idag. Den du är idag har nämligen skapat de upplevelser och erfarenheter du har haft och som du inte är nöjd med. Vi är sociala varelser och de flesta av oss vill leva i ett lyckligt och livslångt förhållande. För den som blivit bränd eller haft svårt att hitta rätt i kärleksdjungeln kan det dock kännas oöverkomligt och svårt att våga lite på någon igen. Nedan ger vi några handfasta tips riktade till dig som vill våga finna kärleken (igen).


Händiga Andreas från Ludvika söker kärleken i TV - Se smakprov här Händig man sökes är ett nytt program där tre singeltjejer bjuder hem hantverkar-killar, för att få hjälp med renovering, men framför allt för att hitta kärleken. En av de som är med i programmet är snickaren och takläggaren Andreas Larsson från Ludvika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg