tisdag 12 april 2016

Filipino språk

Tagalog är ett centralfilippinskt språk i den austronesiska språkfamiljen. Tagalog är modersmål för cirka miljoner människor, eller ungefär av den filippinska befolkningen. Språk filipino (eller tagalog) är det största språket. Andra stora språk är cebuano, ilocano, hiligaynon och bicolano.


Filipino språk

Det är modersmål för cirka miljoner. Totalt sett finns över 7språk och. Artificiellt språk : Artificial (Other) Använd för icke-specificerade artificiella språk : asAssamesiska: Assamese: ast: Asturiska (Bable) Bable: Tidigare kod: spa: ath: Athapaskiskt språk : Athapascan (Other) Använd för icke-specificerade athapaskiska språk : aus: Australiskt språk : Australian languages: Använd för icke-specificerade.


Använd funktionen Lägg till ett språk om du vill ladda ned och installera ett annat språk för Windows så att du kan visa menyer, dialogrutor, appar som stöds och webbplatser på det språket. Lingvistisk er det ein standardisert versjon av tagalog, men de jure er filipino eit separat språk. Hälften av världens språk kommer att ha försvunnit om 1år.


Många av världens språk talas bara av några tusentals människor, medan andra språk talas av miljoner världen över. Nedan är en lista på hur man säger hej på olika språk. Välj språk på rullgardinsmenyn och klicka på Välj.


Om du talar flera språk kan du välja Lägg till ytterligare språk. Filipino , ett sociolekt. När du har ändrat språkinställningen stänger du webbläsaren och öppnar den igen. Problem med att byta språk. Där visas vilket språk.


Det finnes cirka austronesiske språk. På øyene i Sulusjøen tales tuasug som skrives med arabisk skrift. Finno-Ugrian languages. erbjuder språk - och innehållsinställningar för alla länder och språk där lanseras. Dessutom utökar vi hela tiden möjligheterna för produkten att nå fler användare.


Om du inte hittar ditt språk eller land väljer du det alternativ som lämpar sig bäst för dina behov och intressen. Genom att säga hej på det lokala språket visar man respekt och ett intresse för att lära sig mer om den lokala kulturen. Så här säger du hej på olika språk runt om i världen. Dessa språk är några av de vanligaste i världen. Uppsatsen handlar om en jämförelse mellan två olika språk : arabiska och svenska.


Språket är viktigt för att kunna kommunicera. Några av de vanligast förekommande språken redovisas dessutom ovan. Språkkod bör alltid kontrolleras - och vid behov rättas - i bibliografiska poster som importeras (eller övertas) från utländsk instans.


Alla koder som enligt denna lista är giltiga kan dock ligga kvar oförändrade. De talas på södra Luzon, Visayas, Mindanao, och Suluöarna. Så oavsett vilket du talar kan vi hjälpa dig att hitta de allra bästa erbjudandena – från fler platser än någonsin förut. Ytterligare information om språket finns i slutet på respektive recension.


Antaltet som talar filippinska är inte helt klargjort och det finns ingen officiell statistik. Det önskade språket har sparats i webbläsaren. Om du vill ändra webbläsarens språkinställning senare väljer du ett annat språk i det här fönstret.


Français Hrvatski Indonesia Italiano Latviešu Lietuvi. För iOS måste du ändra språket i inställningarna för din iOS-enhet istället för Instagram-appens inställningar. Från Instagram-appen för Android.


Filipino språk

Tryck på överst till höger. Du kan også skrive tallet for å vise alle oppføringer av språk på bokstaver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg