onsdag 13 april 2016

Snöraka jula

På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Skaftet är tillverkat av aluminium och har klätts med plast, vilket gör att det inte blir lika kallt att hålla i. Handtag samt blad är tillverkat av köldtålig plast. Längst ner på bladet finns en slitskena av stål.


Snöraka jula

Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning. Snöraka till taket, när snötäcket. Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål. Skotta snö på tak med snöraka.


Företagen Swedol, Nima, Grolls, Nytello och Univern är alla delar av Swedol koncernen. För dig som kund betyder det En varukorg, du surfar obehindrat mellan alla. Köpinformation, leverans och returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt.


Snöraka jula

Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp. Med denna snöraka kan du enkelt skyffla bort snön som hamnat på bilen. Förvara rakan i bilen för att alltid vara beredd.


Teknisk information Längd: cm. Ta ner snön från taket utan att behöva klättra upp på taket! Butikskedjan Jula har ett stort sortiment som inkluderar en rad olika produkter - allt från arbetskläder och trädgårdsprodukter till husgeråd och hobbyprodukter. Du kan bland annat hitta utemöbler, verktyg, billiga elcyklar och en mängd olika elprylar i Julas varuhus som finns över hela landet.


Enkel skottning av tak med en SNÖHYVEL. Välkommen till Jula och en trivsam trädgård! Underlättar snöröjningen! Mycket robust snöraka med lackerat aluminiumbla träskaft, omvikt slitskena och ett riktigt bekvämt duogriphandtag.


Aluminiumhandtag och raka av köldtålig plast. Passar perfekt för mindre gårdsplaner och för att rensa trappsteg. Ergonomisk utformning som sparar din rygg! Tre st breda hyllplan och två skåp höjd 57.


Trappkärra Jula , lastar 120kg. Gardena Comfort 5spridare. Plåtskåp med låsbar dörr, en låda och ett hyllplan. Säckhållare m fotpedal på hjul.


Vi på Jula vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Med Taksopens snöhyvel får du lättare ner tjock och tung snö från taket. För att handla hos oss krävs konto!


Utrustning för snöröjning på tak. Milletech erbjuder snöslädar, snöskyfflar och snöhyvlar för snöskottning på tak vid takarbete och underhåll. En Biltemakartong med en så kallad glidhammare har rört upp känslorna i byggvaruhusbranschen.


Skälet är att den dök upp hos konkurrenten Jula. Vi ser detta som ett varumärkesintrång”, säger Olof Fransson, vd vid Biltema Sweden, till SvD.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg