tisdag 26 april 2016

Jojo moyes böcker

Jojo moyes böcker

Med Nextory får du tillgång till de bästa titlarna i din mobil och surfplatta! Tusentals e-böcker och ljudböcker. Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Jojo Moyes är tillbaka med en härlig samling berättelser! Varsågod: två kortromaner och nio noveller!


Nell är tjugosex år och har aldrig har varit i Paris. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Nu kan du förhandsboka tredje och sista delen i serien om Lou Clark - En andra chans. Och har du missat någon av de tidigare böckerna , Livet efter dig och Arvet efter dig, hittar du dem här till extra bra pris. Böckerna finns oftast tillgängliga på språken Engelska och Svenska.


Förutom dessa har hon skrivit romaner till. Uppföljaren till Livet efter dig och Arvet efter dig är äntligen här! En gripande bok som jag aldrig ville skulle ta slut.


Hon har skrivit nio romaner, dä. Snacka om att ge tillbaka till samhället och stötta läsningen. Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret och hålla förhållandet med Ambulans-Sam levande trots de tusentals mil som skiljer dem åt. Handla dina böcker online eller i butik!


Vattenfast mascara är att rekommendera :) Blev du hjälpt av denna recension? Inspireras av personalens lästips, besök författarsamtal eller ta med barnen på sagostund. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).


Jojo moyes böcker

Hon är en av Storbritanniens bäst säljande romanförfattare och har skrivit tolv böcker , varav sex är utgivna av Printz Publishing. Marian Keyes and Lisa Jewell are two authors whom Moyes cites that are often referred to as chick-lit authors, but whose writing is well-refined and goes beyond the lightweight implications of being labelled a romance writer. Sammanlagt har Jo Nesbøs böcker sålt i över miljoner exemplar världen över. De är översatta till fler än språk och finns tillgängliga i långt mer än 1länder. Bara i Norge har böckerna om Harry Hole sålt mer än en miljon exemplar.


Om tre generationers kvinnor o deras upplevelse av kärleken. Om att ha val, kunna leva det liv man vill. Språket är djupt och lättsamt och lyckas förmedla det fantastiska budskap boken bär på. Karaktärerna är mycket äldre än jag, men det märks inte av.


De är människor liksom jag, och jag har lätt att relatera. Det är framförallt i pocketformatet som Moyes böcker har gjort succé på svenska. Enligt Pia Printz har böckerna sålt bra även som inbundet, men det är som pocket de har nått ut till den breda massan.


Hennes böcker har sålt i närmare miljoner exemplar världen över och i miljoner i Sverige. Jag lyckas ofta läsa halva böcker , så det är ett perfekt tillfälle att faktiskt ta mig igenom hela böcker – det är ju lite hela poängen med att läsa en bok , eller se på en film. Av någon anledning grep inte karaktärerna tag i mig och det var svårt att tycka om Isabel som kändes otroligt naiv. Men mötet med skepparen Liza McCullen, hennes dotter och hajjägaren Kathleen får snart in Mikes tankar i nya banor.


Jojo moyes böcker

I denna sista bok i trilogin befinner sig Louisa Clark i New York, redo att påbörja ett nytt äventyr samtidigt som hon tänker hålla förhållandet med Ambulans-Sam levande över alla de tusentals kilometer som ligger mellan dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg