måndag 18 april 2016

Smart senior hotell

Smart senior hotell

Boka 4- och 5-stjärniga hotell. Hitta ditt perfekta hotell här. Våra gäster har sagt sitt. Spara upp till på Hotell. Missa inte chansen, boka nu!


Fler än 4rabatter för plus, seniorer och dig som är pensionär. De flesta seniorrabatterna och pensionärsrabatterna är unika och går endast att få tillgång till som medlem. Kravet vi har är att du fyllt år. Smart Rabattfakta rabatt på ordinarie pris på samtliga Scandic hotell i Sverige. Priset är i mån av plats och kan variera mellan städerna.


Tänk på att alltid kontrollera aktuellt pris med hotellet innan ni bokar! Medlemskapet kostar 1kr för ett. Seniordeal och Smart senior. Varmt välkommen till seniorstart!


Kanske är du nybliven pensionär? Du ska kanske gå i pension inom kort eller så är du närstående till någon som har blivit. Betalning sker vid ankomst. Av- och ombokningsbart fram till kl 18. Minst en senior medlem per rum.


Bli medlem gratis idag. Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 2hotell i sex länder. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Enkel och säker bokning online. Tillsammans med våra partners erbjuder vi dig seniorrabatter på det mesta du kan tänkas. Förbundet satsar i dessa samarbeten på kvalitet, service samt specialsydda erbjudanden för. Atlantic View var det första Sunprime- hotellet som slog upp portarna.


Sedan dess har det fortsatt att attrahera både nya och återkommande gäster som reser utan barn. Välkommen hit och upplev allt som vi tycker ska ingå i en lyckad vuxensemester! Här väntar bussen som tar oss till moderna Hotel Poseidon i vackert belägna Torre del Greco strax utanför Neapel, ca mil.


Smart senior hotell

Erbjudanden och rabatter på din resa. Smart är en ursprungligen engelskspråkig modell för att underlätta vid formulering av mål för projekt, försäljning, personlig utveckling osv. Modellen är speciellt användbar när mål skall sättas med fler inblandade då den ger ett gemensamt ramverk att hålla sig inom. Rutinerade John le Carré har kommit med ännu en agentroman. Ingalill Mosander tipsar om den och flera andra böcker.


Samma lösenord används för att svara på annonser. Du hittar uppgifterna på Mina sidor. Lösenordet till kontaktannonserna hittar du under ”Utökade medlemsförmåner”).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg