torsdag 21 april 2016

Galna ryska bilförare

Skip navigation Sign in. Då kanske det här tretton minuter långa klippet med massa tokigheter från de ryska vägarna kan underhålla samtidigt. Vanvettiga, glada, knäppa eller bara klantiga bilister fångade med bilkamera. Och nej, jag har inget särskilt emot ryssar.


En mycket tjock gren på mitt släktträd är för övrigt rysk , men galna bilförare skrämmer.

Och i går var det dags igen när -användaren ”Smotrino” lade upp vad som kan vara det mest pinsamma ryska bedrägeriförsöket hittills. Search result: Bilförare. Dåliga ryska bilförare. Här är en snabb guide att lägga på minnet!


Joel hänger ut farliga bilförare på och blir skitförbannad om någon inte har vett nog att. Svenska trafikpolisen tror inte sina ögon. Här avslöjas de värsta trafiksyndarna på våra svenska vägar – av.

Mycket farliga moment som man bör undvika när man kör truck. På rysk teve är det väldigt vanligt att man visar olika situationer som uppstår i trafiken. Ryska tagged videos list. Nyligen visade man en händelse på en stor huvudgata i Moskva.


En olycka där ett gäng ungdomar kör i 18 2kilometer i timmen ner i tunnel och inte ser att det är trafikstockning längre fram. Det sjuka fångas på film. Tvingas av vägen av mötande bil.


Efter att själv ha blivit lurad av en man som ryska kvinnor söker män suonenjoki var galet förälskad i kommer jag aldrig att håna någon eller leka med någons känslor. Meddelandet, skrivet på knagglig engelska, singlar i forssa från Anastasiya i Trollhättan på dejting- och aktivitetssajten Shake My World. Den här filmen börjar med att en friskus i pickup lägger feta rökridåer tvärs över flera filer på motorvägen. Inte så ovanligt, tydligen. En kompis i Jeep dyker upp – på två hjul!


En vanlig dag i Dubai – eller? Med hjälp av kameror har vi kunnat ta del av många roliga klipp från ryska motorvägar och övriga delar av landet. En rysk , jobbsökande konditor har dragit världens blickar till sig.


Totalt galen polisjakt i Ryssland på film!

Att ägna sig åt undvikande när man har tvångstankar är det samma som att säga till sig själv: Du är nog galen innerst inne. Arp i video , trafik , bil m fl Ett knäppt försök att ta en genväg med bilen, som inte slutar vidare bra. Skoda fortsätter på egen väg. Från franska Atlantkusten till norska Röros.


Nu lanserar Škoda Sverige nästa steg i kampanjen ”En egen väg” där vi. Eller ska man låta dem komma till tals för att visa vad de går för och föra att kunna argumentera mot dem? Galen bilförare på Hamsterpaj i kategorin Filmklipp - Taggat med orden Win, WTF Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s. Med den pålagda ryska musiken, de ständiga ljusförändringarna och den obefintliga sikten är detta för oss betraktare en ren skräckfilm att titta på.


Då ska vi inte tala om bilisterna på plats som kör kors och tvärs, ser ingenting och plötsligt har meter höga lågor vid sidan av vägen. En pickup har dessutom fattat eld. Lite vatten stoppar inte chaufförerna i Ryssland.


Andra sidor som kanske intresserar. Galna lastbilschaufförer i Ryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg