måndag 11 april 2016

Att göra i berlin med barn

Snabb och enkel köpprocess. Vi förhandlar så att du slipper. Våra bästa saker att göra i Tyska huvudstaden. Har du liksom jag varit inställd på att det är barnklubbshotell som gäller om det ska gå att familjesemestra de närmaste åren? Allt om Resors reporter guidar dig till guldkornen som ger påfyllning för såväl små som stora.


Ta med bra promenadskor och en vagn om ni har barn som inte orkar gå långa sträckor.

En berlinweekend med barnen är ett. När barnen är i skolåldern är det en upplevelse att ta med dem till en storstad. Det finns så mycket att titta på, annorlunda saker att göra och tokrolig shopping. Och så lite om hur det är att vara gift med en långdistanspilot.


Gör det, och åk hit sen. Det tycker jag är syn för det går utmärkt att ta med barnen på storstadssemester. De kan följa med på det mesta men planera in fler pauser och ha inte för tajt schema.


Jag har rest mycket med mina barn och de lägger ofta märke till helt andra saker än vad man själv skulle göra och ger resan en annan dimension.

Beroende på årstid finns det olika aktiviteter att göra runt och på sjöarna. Ibland överlappar de varandra och det händer att någon äter frukost sidan om nattsuddare som poppar ännu en flaska champagne. Många undviker att åka på storstadssemester med barn , men faktum är att det finns mycket att se, göra och uppleva i de flesta städer. London med barn … Var ska vi börja? Berlin är min favoritplats på jorden.


För här finns mycket att se och göra ! Världens äldsta leksaksaffär Hamley’s är ett säkert kort – även om ni ”inte ska köpa något”. Spana in riktiga dinosaurieskelett på Natural History Museum och mumier på British Museum – båda har gratis inträde. Söker du efter något att göra in_location_single med barn så hittar du säkert några tips på BarnSajten.


Vi delar data med sociala medier, annons och analyspartners vilka kan kombinera datan med annan information som du delat med dom. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies som beskrivs i våra villkor. Den här webbplatsen kan innehålla marknadsföring av alkoholdryck.


Dess väggar fungerar också som ett konstgalleri för att visa fotografier och målningar av unga konstnärer på framfart.

Vart: Hobrechtstraße Läs mer om Hüttenpalast. För de anställda på “The Barn ”, i stadsdelen Mitte, är kaffe en religion. Många berlinare menar att de serverar det bästa kaffet i stan.


I det nya lekrummet är det fritt fram för lek och fullt med saker att se och göra på sjön, i båten och i maskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg