onsdag 13 april 2016

Epok snus återförsäljare

Epok är med sin vita tobak en världsnyhet! Med kritvita portioner och innovativa smaker levererar Epok samma känsla som brunt snus. Det innehåller dessutom färre skadliga ämnen än vanligt snus.


Tillverkningen av Epok sker i Hökerum, i Västergötlan av Winnington. Handla Snus online från din lokala ICA-butik.

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud. EPOK Snus Winnington AB är det första snuset i världen som innehåller helt vit tobak. Snuset tillverkas dessutom under miljövänliga förhållanden som eliminerar oönskade ämnen. Det som gör vit tobak så speciell i snus världen är att den helt förhindrar den tråkiga missfärgning som annars uppstår på tänderna.


Här hittar du återförsäljare för vårt snus över hela Sverige. Ange din plats samt vilken produkt du söker och hitta din närmaste butik. Köp snus online hos snuskompaniet.

En av Sveriges största sortiment på snusr,Färskhetsgaranti altid bättre än vekors hållbarhet. Enkelt att beställa snus. Nordic Spirit smakar längre och ger en snabb kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans. De mjuka och vita nikotinpåsar rinner dessutom mindre och färgar.


Epok var först ut med att tillverka snus med renad tobak som inte missfärgar tändarna och ger en renare och fräschare upplevelse där. General Onyx Gold Portion är ett lyxigare snus med mörk och rökig tobakskaraktär med inslag av. Mer än tio års erfarenhet, olika versioner och smaker,över en miljon användare, bästa priser.


Köp billigt snus online hos Snusbolaget. Alltid snabb leverans, gratis frakt och bra priser på färskt Svenskt snus. Hitta din närmaste återförsäljare av våra produkter genom att söka i kartan nedan. LYFT Nordic Winter Slim Limited Edition har en kombination av traditionella smaker som skog, flora och bär. Enligt EU’s förbud mot snus så får vi i dagsläget inte skicka till EU-länder.


Sverige blev dock i samband med sitt inträde undantaget från denna bestämmelse. Men fortfarande är det så att det är förbjudet att sälja snus till andra EU-länder. Portionssnus är den största kategorien av snus och med flest varianter.


Här finns snus med ren tobakssmak, bergamott samt smaksatta med exempelvis mint, lakrits eller bär. Köp ditt snus online till låga priser.

Snushar alla typer av snus : lössnus, portionssnus, white portion, vit portion, slim portion och snussatser. Snabba leveranser och fri frakt om du handlar för mer än 9kr. Som regel vilar snuset i några dagar efter tillverkning för att det ska få sin vanliga, upplevda konsistens och smak.


En del efterfrågar dock ännu färskare snus. Preserv är en samarbetspartner mellan Sveriges tidningsleverantörer och har som syfte att göra det enklare för både återförsäljare och leverantörer genom ett gemensamt kundregister. Som återförsäljare behöver du därför endast vända dig till ett och samma ställe när du vill sälja tidningar från flera olika leverantörer.


Från kundsupport kan du som återförsäljare få svar på frågor angående avtalskylar, vårt sortiment, pågående kampanjer, eller om du vill komma i kontakt med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg