tisdag 12 april 2016

Klädstång justerbar längd

När du handlar online kan du alltid välja att få din beställning levererad hem, till arbetet eller var som passar dig bäst. Bredden går att justera och anpassa efter behov. Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag.


Använd beslag som passar väggarna i ditt hem, säljes separat. Du får en bra överblick och kan enkelt nå dina kläder. Justerbar längd och höjd.

Professionell rådgivning. Klädstång En komplett garderob kräver en klädstång. Klädstängerna går enkelt att kapa till önskad längd. Då passar klädstången Enter från Ferm Living perfekt.


En klassisk klädstång och även blir en snygg inredningsdetalj som gör att både ditt hem och kläder uppmärksammas. Stången kan även användas tillsammans med tidskriftshållaren, klädstegen och spegeln i Enter-serien. Robust och pålitlig klädstång i rostfritt stål med stark bas.


Modern design tillsammans med hög förvaringskapacitet.

Kom igång med Elfas Klick-in system! Alltid med snabb leverans! Detta kit kommer med två 60-sektioner som innehåller bärlist, hängskenor, trådhylla och en klädstång.


Utöver de praktiska så är klädhängaren också en otroligt snygg inrednings detalj för barnrummet eller hallen. Extremt stark klädstång av lättvikt stål. Våra klädstänger finns i olika längder och i både vitt och krom. Helt ihopfällbar och väger endast kg. Princip alla behöver definitivt det genom de sysslor de lär ha varje dag.


Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa. Stångens unika egen-skaper kombinerar ut-seende och funktionalitet vilket gör att den passar in i varje omgivning. Den är tillverkad i lät-tvikt stål vilket gör den extremt stark - JIMMY kan bära upp till 1kg.


Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Oval klädstång som kan fästas på olika sätt för att skapa förvaringslösningar för hängande kläder. Kan kapas till önskad längd.

Kombineras med olika fästen. För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera Javascript i din webbläsare. Bevaka Svara Nytt ämne. Tillverkad av aluminium.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Använd under bänk eller annan möbel du vill få upp från golvet.


Utrustad med skruvhål där skurvar med storlek Ø5mm används.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg