torsdag 14 april 2016

Bästa concealer för finnar

Hitta din (bästa) concealer för din hudtyp. Storsäljande mascara som levererar. Limited Edition kit - Stor favorit. På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård. Fynda bland Exklusiva Varumärken.


Rätt concealer kan trolla bort såväl mörka ringar under ögonen som små blemmor på ett kick.

Vi har gjort ett megatest med marknadens bästa concealers och utsett bäst i test. Dessutom ger vi våra bästa tips för hur du lyckas med ditt smink – och guidar till hur du undviker de vanligaste concealermisstagen. Concealer är ett slags smink som används i ansiktet för att dölja till exempel finnar , mörka ringar under ögonen, ojämnheter, utslag, och ytliga blodkärl. Det finns många olika sorters concealer – dels olika färger så som hudfärga gul, och grön, till exempel. Concealer är ett effektivt makeupredskap som kan trolla bort såväl mörka ringar under ögonen som blemmor, rodnader och ärr.


Utbudet av concealers är stort och eftersom att det finns många olika sorter att välja mellan gäller det att hitta rätt produkt för just det du vill dölja. De olika behoven kräver oftast olika produkter. Vissa av oss får rödflammig hud när vädret ändras.

Eller varför inte klassikern – en finne som dyker upp precis innan något stort event eller en dejt. Vi nämligen gått igenom marknadens populäraste concealers för att du ska kunna hitta den concealer som passar dig och dina behov bäst! För jag har ju visat er förut hur man kan sminka bort en enstaka finne , med concealer o. Men det är ju inte lika enkelt när man har många finnar , man har ju inte tid att sminka bort finne för finne när man har 1stycken.


Då får man istället fokusera på hela områden. Det finns en mängd bra concealers på marknaden, men det finns också en hel del varianter som är väldigt dåliga. Det är också svårt att veta vilken som är den bästa concealer för just en själv, eftersom en person kan älska en produkt som för en annan bara känns dålig.


HD Photogenic från NYX. Om du är ny på smink och ändå välja rätt concealer för acneärr, då detta inlägg är för dig. Välj din bästa concealer för acneärr MAC Studio Finish. En fet hy behöver alltid fukt (dock inte krämer med olja) främst för att må bra och slippa fler finnar , men också för att grundsminket ska sitta bättre.


Foundation fäster sämre på en torr yta. För många hör akne tonåren till – därmed inte sagt att problemen slutar när ungdomstiden är över. Tvärtom är akne hos vuxna förhållandevis vanligt och många lider av det - ofta i onödan. När det kommer till akne är nämligen myterna minst lika många som det finns behandlingar mot den. Concealer är som foundation, fast mer pigmenterade, och passar därför utmärkt för att täcka över akne, blemmor, röda fläckar, pigmentförädringar eller de där mörka halvcirklarna under ögonen.


När du vill täcka exempelvis finnar bör du välja en concealer som är så nära din hudton som möjligt, precis som med foundation. De har även en uppvisad effekt på att råda bot mot finnar.

Våra favoritprodukter för behandling av dina finnar. Om man läser bäst i test och recensioner av concealers så ska man vara noggrann innan man bara tar första bästa. Om det är så att det står att det är en produkt som ljusar upp, eller är bra för rödhet så är det inte det bästa valet för dig som behöver hjälp med att bli av med mörka ringar under ögonen. Det viktigaste för att just TÄCKA är faktiskt concealern. Ibland kan man behöva dutta lite extra concealer på de ställen där det behövs efter att man applicerat foundation.


Concealer Mint är en mintgrön concealer som används för att täcka röda märken eller områden i ansiktet. Fungerar mycket bra för att täcka t. Concealer Yellow Concealer Yellow är en gul concealer som används för att dölja lila partier, tex under ögonen. För att täcka ärr är det bästa en concealer i fast form som man kan trycka på, det är typ omöjligt att få snyggt resultat med en flytande. Men det är viktigt att välja rätt concealer för att dölja brister utan problem. Make up artisten Densi Perkins hack för att dölja finnar är verkligen helt genialt.


Hon jobbar nämligen inte bara med att täcka färg utan hon visar även upp hur hon gör för att dölja bumparna som uppstår vid finnen. Hennes rutin är ganska lång, men helt klart värd att lägga på minnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg