tisdag 19 april 2016

Koh lanta utflykter

Vi erbjuder en härlig semester till lågt pris. Semesterkortet, läs mer här. Hitta billigaste resan till solen. Boka din resa online idag! Kontakta oss på mejl eller telefon.

Se vårt breda utbud här! Det mesta tenderar till att kretsa kring den skönhet som den orörda naturen på ön och runt om erbjuder samt det rustika bylivet. Hon driver bloggen Resfredag och delar här med sig av sina tips.


Vi har tidigare fått veta mer om restauranger, shopping, spa och fina stränder. Här finns vackra orörda stränder, trevliga trekkingleder och här finns även den vita välkända fyren längst upp på en klippa ut mot havet. Nationalparken passar utmärkt att kombinera med ett besök på några av de södra. Det kan handla om äventyr i naturen.


Eller sevärdheter och spännande intryck av landets kultur.

Men även båtutflykter, shoppingturer och festkvällar med det lokala kökets specialiteter. Vilket du än väljer får du reseminnen som varar längre än solbrännan. Du kan förboka utflykter tillsammans med din resa och säkra en plats i förhand. Att åka på utflykt är något jag tycker alla borde göra åtminstone 1-gånger under sin tid här.


Någon som vet om man kan gå någon yogakurs i närheten av aonang el koh lanta ? Tar gärna emot tips på utflykter med förutom båtturer till öar kanske tempel osv? De har dagligen minst ett par klasser. Vill gärna ha tips på aktiviteter, dagsutflykter men även ett-par-nätters- utflykter. Har prelbokat phi phi. Längs stränderna finns det ett stort antal mysiga restauranger som lyser upp tillvaron med levande ljus.


Koh Rok Nai har en underbar rev och en fantastisk strand. Det marina livet är enormt och det finns även jätte Komodo ödlor boende i området. Dagsturer och utflykter. På toppen befinner du dig 7meter över havet för en fantastisk utsikt över ön och hela vägen bort till Thailand! Hit kan du ta dig en liten utflykt från Koh Lipe, båtresan tar cirka två timmar.


Båtarna går från Koh Lipe klockan 10. Langkawis hamn klockan 09.

Tänker på om fördelarna med att välja ställen själv överväger att det blir lite dyrare. Skulle vara super att få veta hur mycket det kan kosta på ett ungefär. Många väljer att besöka Koh Rok som en del i en arrangerad dagsutflykt, som normalt brukar pågå mellan omkring kl 9-15. Avsluta med lunch på någon av restaurangerna med terrass ut över sundet.


En lemon juice, bläckfisksallad och utsikten över fiskare, färjor och idoga longtail-båtar är ett semesterminne väl värt att göra. Lanta Old Town, här hänger lokalbefolkningen. Koh Lanta och vet vad det kan kosta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg