måndag 4 april 2016

Marknader rhodos

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Kombinationen av traditionella och moderna marknader ger dig som besökare en unik shoppingupplevelse. Det finns två olika sorters marknader i en och samma stad. Folklormarknaden och den nya marknaden med alla de kända märkesaffärerna.

Torsdagar kan man besöka marknaden vid Diagoras-stadion. På De judiska martyrernas torg och Frihetstorget står konstnärer som målar porträtt av den som vill. Vinodling har en lång historia på ön och på grund av det milda klimatet, produceras viner av hög kvalitet här. Här kan du bland annat köpa färska frukter och grönsaker.


Marknaden äger rum på lördagar och onsdagar och håller öppet kl. Här varvas avkoppling vid havet med shopping, god mat och nattliv. På dagen kan du fly undan solen i någon av stadens alla parker.


Staden är uppdelad i två delar, en ny och en gammal.

Rhodos jag kom att bo halvårsvis! Det lönar sig dock sällan att handla till exempel importerade märkeskläder, elektronik, skor etc. Läs mer om shopping i Grekland.


Läs riktiga recensioner - boka nu! En av de bästa sakerna du kan köpa är bland annat de berömda lokala vinerna. Vanliga marknader , medeltidsmarknader, små marknader och stora marknader.


De allra flesta har småplock, marknadsgodis och den typiska marknadsmaten. Jag har själv bott där i cirka år totalt, och det är ett solsäkert resmål som bjuder på ba shopping, nöjesliv och kultur. I den nya stadsdelen ligger också den mesta shoppingen i form av kläder och souvenirer. Vid Moderna stadion är det marknad på torsdagar där allt ifrån livsmedel till kläder, hantverk och secondhand går att köpa.


Färjorna går dagligen och man kan välja själv om man vill övernatta eller åka tillbaka timmar senare samma dag. I Marmaris finns flera mysiga marknader , turkisk mat och nattliv. Han hade god smak: här finns paradisiska stränder som Tsambika, fina badvikar som Stegna, fina byar som Lindos, magisk natur, shoppinglycka, rika nöjen och populära resorter. Boka din drömsemester redan idag!


Här är det öppet på lördagar och onsdagar mellan kl. Vid Diagoras stadion finns ytterligare en besöksvärd marknad. Det behövs bra många dagar för att lyckas se alla sevärdheter och besöka stränderna, så det blir aldrig tråkigt här.

Du kan parkera gratis på den lilla parkeringen precis vid ingången. Avsätt minst ett par timmar för att utforska skogen och området kring sjön. Priser i Grekland: restauranger, marknader , transport (taxi, bensin), sport och friti kläder och skor, lägenhet hyra, lägenhet pris, medellön per månad.


De största är den av år 2f.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg