tisdag 5 april 2016

Fiskkakor lax

Skala och koka potatis. Blanda fisk, mjöl, lök, kryddor och grädde. Anpassa grädden efter hur mycket vatten det är i färsen. Saftiga och goda fiskkakor med härlig dillsmak. Ett gott sätt att använda rester av kokt eller stekt fisk.


Fiskkakor Skär fiskfiléerna i små bitar, eller mixa dem snabbt i en matberedare till en finfördelad massa. Sås: Kärna ur och finhacka chilin. Rör om så att sockret löses upp. De här fiskfärsbiffarna har mycket sting och är väldigt lättlagade.


Experimentera med smakerna – jag blandar gärna i lite chili för hettans skull. Recept på smakrika fiskkakor. Fiskfärsen gör du lätt i matberedare monterad med kniv. Mixa samman kryddorna med fiskköttet och fisksåsen, eller hacka fiskköttet fint och rör samman. Du som vill tillsätter även sambal och salt.


Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fiskkakorna minuter på varje sida. Servera med dippsåsen. Dessa smaskiga och frasiga fiskkakor med chilifräst broccoli kommer du garanterat göra fler än en gång. Stek den goda broccolin med chili och vitlök och servera med ris, sweet chilisås, soja samt kakorna gjorda på bland annat mosad fisk och potatis.


Se till att fisken är benfri. Rulla bollarna i kokosflingor och. Mixa i en matberedare till fiskfärs. Supergott att ha lite fetaost i också! Barn älskar detta recept på fiskkakor med härlig spenatkräm!


Fiskkakor lax

Du gör kakorna av bland annat fiskfilé, smör, potatismjöl, grädde och ägg. En fiskkaka på lax torsk och räkor, som serveras med en fräsch mangoyoghurt. Rätten har en härlig smak av koriander, chili och hav. Mangoyoghurt mango dl turkisk.


Fiskkakor : Häll över fiskblandningen på ett fat och tillsätt rågade matskedar av brödsmulorna. Knåda och blanda ihop med rena händer och dela i fyra delar. Om inte, använd händerna till att rulla dem till fyra bollar och sedan trycka ihop och forma dem till fiskkakor. Ingefära, citrongräs, fisksås, koriander, mynta. Det här smakar Thailand i kvadrat.


Lägg besticken åt sidan. Jag är ett väldigt stort fan av det thailändska köket. Den här rätten äts med. Dessa fiskkakor (Tod man pla) är utmärkta för dig som helst skippar kolhydraterna. Visst, det är nästan alltid socker i asiatisk mat men om du slår ut den lilla mängden på hela anrättningen så är det försumbart för de.


Fiskbilen är din fiskaffär på internet. Vi erbjuder kostnadsfri hemleverans av fisk och skaldjur. Lax är lätt att laga och passar perfekt när du vill fixa en snabb lunch eller middag. Lax går att grava, rimma, röka, kokta, gratinera, steka eller grilla och säkert på många fler sätt.


Fiskkakor lax

Här nedan hittar du massor av inspiration och recept med lax och laxfilé. Fisk som passar till färs är lax , torsk, gädda, plattfiskfileer, hajmal eller alaska pollock. Alternativ som burgare Vidare kan de serveras burgare med stekt brö dressing, tomatskivor, sallad och rödlöksskivor.


Forma till fiskkakor , pudra över mjöl och stek i en klick smör i 3–minuter på var sida tills laxkakorna är gyllene.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg