måndag 11 april 2016

Heterosexuell synonym

Heterosexuell synonym

Den kunskap som förmedlas handlar ofta om heterosexuell tvåsamhet och familjeliv som norm samt att sex är lika med samlag. Killar förväntas vara högpresterande sexuellt och tillgodogöra sig så mycket heterosexuell upplevelse som möjligt. Att vara annat än heterosexuell var förbjudet och straffades. Skapa konto med e-post.


Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. Heterosexuell synonym , annat ord för heterosexuell , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av heterosexuell (adjektiv). Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Vad är en synonym och ett motsatsord?


En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.


Mer information om heterosexuell. Vi har totalt två synonymer till heterosexuell , samt en antonym, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för heterosexuell , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu. Sveriges största sökmotor för det svenska språket.


Klicka på länken för att se betydelser av icke- heterosexuell på synonymer. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till icke. Ordet heterosexualitet har genom historien haft olika betydelser och är i praktiken ett relativ modernt begrepp.


Synonyms for Heterosexuell in Free Thesaurus. What are synonyms for. Nedan hittar du rätt svar och synonym på heterosexuell Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. Heterosexualitet synonym , annat ord för heterosexualitet, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av heterosexualitet heterosexualiteten (substantiv).


Antonyms for heterosexual. En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är heterosexuell synonymt med hetero, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.


Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser. Ibland används heteronormativitet felaktigt som synonym för homofobi eller för att beskriva ogillande av andra sexuella läggningar än heterosexualitet. Det betyder dock att en person som har heteronormativa förväntningar utgår ifrån, gällande sexuell läggning, att gemene man är heterosexuell. A heterosexual person, or other heterosexual organism.


English dictionary definition of heterosexual. Homosexuell synonym , annat ord för homosexuell, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av homosexuell (adjektiv). Hetlevrad synonym , annat ord för hetlevra Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av hetlevrad (adjektiv).


Garderob synonym , annat ord för garderob, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av garderob garderoben garderober garderoberna (substantiv).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg