tisdag 12 april 2016

Ekologisk barnmat

Ekologisk barnmat

Vårt breda sortiment av barnmat tillagas med lång erfarenhet av ekologisk produktion. Vi kallar det barnmat för världens bästa! Färsk ekologisk välling. Det här är det bästa som har hänt svensk barnmat på år och dar.


Mat för barn med fokus på smak, kvalitet och miljö. Handla ekologisk barnmat till det viktigaste du har online i din ICA-butik på nätet. AlexPhil är ett svenskt familjeföretag som vill att alla barn ska få god och naturligt näringsrik mat utan tillsatser. Barnmat tillagade utan onödiga tillsatser.


Vi använder enbart de bästa KRAV-märkta och ekologiska råvarorna. All mat är mjölk- och glutenfri. Hela vår verksamhet är klimatkompenserad. Värm inte maten två gånger.


Man skall inte värma ekologisk mat två gånger om den har blivit kall. Därför att den inte skall förlora sin fina kvalitet. Allt utbud av ekologisk barnmat ökar mer och mer eftersom vuxna äter ekologiskt. Den största fördelen med ekologisk barnmatsproduktion var frånvaron av kemiska bekämpningsmedel, kom hon fram till.


Den största nackdelen var att den ekologiska produktionen gav mindre skördar, ett faktum som ur vissa aspekter gav den ekologiska barnmaten en större miljöpåverkan per kilo färdig produkt. Bästa råkosten odlar du själv i köksfönstret och på diskbänken - året runt! Billigt, ekologiskt , så närodlat det kan bli och fullt med nyttigheter. Mina barn är också bra mycket mer benägna att äta gröna blad om de själva varit med och stoppat fröerna i jorden, sett dem gro och längtat efter att få plocka dem.


Ekologisk barnmat

Vi ser inte färsk barnmat som en lyxvara utan riktar oss till alla, säger Mats Lönne. HiPP Combiotik är en ekologisk mjölkbaserad modersmjölksersättning. Naturlig barnmat från Semper, lagad med de finaste råvarorna. Spana in produkter, inspireras av recept och få råd kring din bebis mat.


Skickas inom 2-vardagar. Här hittar du vårt sortiment av ekologisk barnmat i storpack, både färdig burkmat och pulver för gröt. Som föräldrar vill vi gärna att våra barn äter hälsosamt och helst ekologiskt , men det kan vara svårt i vardagen att laga maten själv. Nu kan du köpa Lovemade på ICA, COOP, City Gross, Delitea.


Alla barn har rätt till bra mat. Lovemade finns i många ICA butiker över hela Sverige, i alla Stora Coop och i alla. Vanlig barnmat sätts då ofta in. Många skulle vilja ge barnen något nyttigare och ha full koll på vad de äter.


Det kan även vara svårt att alltid hitta rätt sorts ekologiska varor för att passa ett mindre barn som precis har börjat med fast mat. Men nu finns det något Nyhet! Ekologisk barnmat för 6-månader, så nära du kan. Vårt sortiment består av modersmjölkersättning tillskottsnäring och liksom ett brett urval av ekologiska grötprodukter.


Dessutom ingår ett stort antal frukt-, grönsaks- och köttpuréer liksom babyskorpor av dinkel, babykex av dinkel, ekologiska fruktstänger och baby- och amningste i vårt sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg