torsdag 14 april 2016

Att göra i london med barn

Towern, Legolan utflykter. Saker att göra för hela familjen! Upptäck alla sevärdheter i London! Synkronisera dina resor med GetYourGuide och hitta oförglömliga upplevelser.


London är hetare än på länge, nu vill alla hit.

Att valutan är förhållandevis fördelaktig gör inte saken sämre. Kul med konst och design. Att gå på museum är kanske inte det barn längtar efter mest på semestern, men det har flera museer i London förstått och gjort det mer barnvänligt.


Hitta hit: Cromwell Road Mer info: vam. Grönområden finns det gott om. London har mycket att erbjuda både små och stora barn. Men att resa med små barn i en storstad är lite mer av en utmaning, så här kommer några tips på hur man överlever storstaden med de minsta i släptåg.


Som alla småbarnsföräldrar känner till tar allt mycket längre tid än planerat när man gör något med barnen.

London till påsk och har fyra hela dagar att fylla med stadens guldkorn! Har varit i London tidigare utan barn men det är nu länge sedan och om någon här vill hjälpa mig med att hitta godbitarna som ni tror barnen skulle uppskatta vore jag jättetac. Det finns mycket kul i London för oss barnfamiljer!


Här finns roliga butiker, gatuartister, spännande museer och berömda byggnader de känner igen från skolböckerna. Standardbiljett från £för en familj med fyra personer. London Aquarium är betydligt större än man kan tänka sig, och verkligen alla sorters djur och varelser finns där.


För vuxna och äldre barn kan det vara intressant att läsa all fakta som står om de olika arterna, för yngre barn finns det massor att titta på. Längs ner i turbinhallen hittar du informationen. Om du ber snällt rotar de fram ambitiöst material för ditt barn att sysselsätta sig med. Annars räcker det att ta sitt barn i handen, gå runt, glo, fnissa, förundras, förfasas, och låta associationerna flöda fritt.


Se till att få med er en digital guide. Vi reser i november och huvudsyftet är att se Premier League (Chelsea), men eftersom vi ska vara där i tre dagar vill jag gärna ha tips på fler aktiviteter. Funderar på Harry Potter-museet som öppnande för något år sedan(vi har sett alla filmer). Här är också några tips på bra familjehotell i London när ni reser med barn.


Perfekt om ni besöker London en weekend. London med barn är enkelt och barn som börjat skolan känner snabbt igen sig med engelskan. En kombination av sevärdheter för barn och vuxna och aktiviteter som alla i familjen kommer uppskatta.

Så stort att det ibland är svårt att veta var man ska börja. Om du ska åka till London med dina barn så är det bra att i förväg ha gjort en lista på saker att göra. För att göra resan både smidigare och roligare är det bra att ta reda på vilka sevärdheter som är värda att besöka. Med två vuxna bor och äter ett barn gratis. Många drar sig för att besöka en storstad med mindre barn eftersom de är rädda för att det inte ska finnas vettiga saker att göra och för att inte ha nära till en lekpark.


Barn nr får rabatt. Roliga och gratis saker att göra i London Natural History Museum. Hit åker du för att se på de kända dinosaurie-utställningarna – som är gipsmodeller av sina levande förfäder.


Men museet har även mer att bjuda på än utdöda djur. En väldigt populär stadsdel att besöka i London för såväl turister som Londonbor är Soho. Detta mycket tack vare det bubblande nattlivet, alla affärer och restauranger samt all underhållning med musik, komedi, teater och film i spetsen. Soho är oerhört kulturrikt och det finns väldigt mycket att göra när man besöker denna stadsdel.


Självklart är önskemålen olika för en 5-åring och en 11-åring. Besök ett museum, en lekplats, åk upp i Eiffeltornet, titta på Mona Lisa, åk vattenrutschkanor, ponnyridning, gå på en nöjespark m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg