måndag 25 april 2016

Badoo besökare

Hitta en partner snabbt här. Chatta, ha kul, flirta eller dejta, du kan hitta allt på Badoo. Aktivera funktionen genom att gå till Inställningar och scrolla ner till Osynligt läge.


När det är aktiverat kommer en grå ninja med hatt att visas som din miniatyrbild. Du kan se dina besökare , men inte vem som gillar dig. Ett något kryptiskt ”X wants to chat” dyker ofta upp och verkar betyda att hen har besökt dig (utan att skicka ett mess) och möjligen även gillat din profil.


Jag tyckte också att det var lite märkligt. Oftast när det står att jag har nya besökare , står det nästan alltid att dem vill prata också. Men saken som får mig att tveka på att det är fejk, är att det som oftast är människor som faktiskt befinner sig i min närhet. Men skulle inte förvåna mig om badoo håller på med något.


Börja med att registrera dig, det är enkelt och tar bara några minuter. Hon är verifierad också så mindre risk att det är fejk. Min tjejkompis bad mig bli medlem på badoo för att hon skulle visa mig ett par killar hon dejtade, detta var enda anledningen till att jag blev medlem där. Hade inga andra avsikter whatsoever.


Ta hjälp av vra sökpaket. Kungliga Operan bestr av Kungliga Hovkapellet, Kungliga Operans kör och KungligaBaletten. SEB är en bank som hjälper bde individer och företag att utvecklas framgngsrikt genom god rdgivning och lngsiktiga relationer.


Badoo besökare

Online dating i Danmark. Chatta nu och lär känna nya personer i ditt område! DHL Servicepoint (avgift 99kr).


We are proud to announce that we are launching a new range of network players. Sign in to find employee connections. Flera tjänster kan utföras direkt p webbplatsen.


Hur mycket besökare som helst, 2på dagar som mest och ALLA var intresserade av mitt fotointresse och ville gärna fotografera mig eller mer. Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Badoo Desktop, gratis nedladdning. Har haft de hur bra som singel. Jag la upp bra bilder på båda, men olika bilder. Besökare hade varje vecka å matchningar på både Tinder å badoo.


Jag fick ungefär nya meddelanden varje dag och idag inga. När jag ville placera mig högst upp där alla i Sverige kan se mig, tog badoo mina encounters, men jag placerades aldrig där. Känns skumt, aldrig sett det förut, det är en tjej som jag inte är bekant med på facebook, vi har gemensamma vänner dock. Råkade någon gång klicka på ett utav badoo mailen.


Badoo besökare

Det där är enbart ett. Gjorde ny mail adress 2. Gick in och ändrade mitt badoo konto till den nya och verifierade 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg