måndag 15 juni 2015

Tillplattad synonym

En tillplattad eller tippad eller på något annat sätt misshandlad semla är bedrövlig. Förlägen och tillplattad visade hovmästaren dem till ett av de bästa borden. Hon tar i så livligt och handgripligt att stackars Carl till sist ligger tillplattad på golvet. Sveriges största sökmotor för det svenska språket.


Tillplattad synonym

Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Nedan hittar du rätt svar och synonym på tillplattad Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. Skärvfrö synonym , annat ord för skärvfrö, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av skärvfrö skärvfröet skärvfrön skärvfröna (substantiv). Borstar av hår under armarna, vatten som plattar till håret och rinner som svett. Alla ord är sorterade i bokstavsordning.


Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för tillintetgjord är tillplattad vilket gör dem till synonymer.


Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet tillintetgjord. En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord.


Allt för att göra det enklare för dig. Passande synonymer för tillplattad hittade synonymer olika betydelser Liknande och närliggande ord för tillplattad Vad är det rätta. En synonym (av grekiska: syn = samman och onoma = namn) är ett ord som har samma betydelse som ett annat ord. Det mycket ovanligt att två ord har exakt samma betydelse varför synonymlexikon oftare betonar nyansskillnaden mellan två eller flera ord med liktydig betydelse.


För att hitta total synonymi jämförs oftare ord med fraser. Synonym till Flat Synonym till Flat, Här hittar du alla synonymer för Flat för användning i korsord och dussintals andra sätt att uttrycka samma begrepp. Den rörde sig inte ur fläcken, då den var så skev att ett av de fyra gigantiska gångjärnen hade gett med sig. Han hade ett vänligt ansikte med en tillplattad , aningen skev näsa som fick honom att se ut som en före detta proffsboxare. Potatisrätt bestående av finriven rå potatis, potatisstärkelse från spadet och kornmjöl som kokas.


Tillplattad och utan fyllning. Below is the raw OCR text from the above scanned image. Proofread the page now! Här nedan syns maskintolkade texten från faksimilbilden ovan.


Huvud och hals är röda till svartröda och i det närmaste fjäderlösa. Hjässan är tillplattad och hanen har en köttig röd kam och skinnet på halsen är veckad. Den nakna huden kan ändra färg, rodna och bli mer djuprö som respons på emotionella stimuli, vilket fungerar kommunikativt mellan individer. Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök.


Bisam har brun vattenavstötande päls, simhud på bakfötterna och en naken svans, som är tillplattad från sidorna. Huvudet kännetecknas av en kort nos, små ögon och avrundade öron som delvis är gömda i pälsen. Frukten är cirkelrund och markant tillplattad i längsriktningen.


Tillplattad synonym

Den är indelad i cirka delfrukter, som bildar en cirkel som kan tyckas påminna om en liten ost (därav namnet). Frukten: Svart eller brun, glänsande, tillplattad , ca mm lång och nästan rund nöt. Växtplats: I vattenbrynet vid sjöar, brackvattensvikar, åar, diken, vägkanter och åkrar. Blomningstid: Juli–augusti.


Vattenpilörten är en perenn art som växer både i vatten och på land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg