fredag 26 juni 2015

Adoptera katt skåne

Beskriv vilken katt ni blivit intresserad av och hur er levnadssituation ser ut. Därefter tar vi kontakt med er och vi kan då bestämma när ni kan hälsa på katten i stödhemmet. Lailas Katthjälp hjälper hemlösa katter i Skåne med katthem i Lund och Trelleborg. Vi tar hand om dem och adopterar sedan ut våra katter till nya hem. Kattjouren är en förmedling för livräddande hjälp till hemlösa och oönskade katter.


För oss är djur individer med en rätt till sina liv – därför ser vi som vår uppgift att hjälpa katter att få leva och må bra.

De smutsiga, magra och skygga katter som kan ses stryka omkring är ingenting annat än övergivna före detta huskatter. Varje år lämnas tusentals katter att frysa eller svälta ihjäl. Det är rent djurplågeri.


Tänk efter innan ni skaffar katt under sommaren, Och om Du ser en katt som blir övergiven, ta kontakt med närmsta förening. Rädda Katten tar ut en omplaceringsavgift på 5kronor för att hjälpa er med ett nytt hem till er familjemedlem. Adoptera katt eller vara jourhem.


Många av våra katter har en sorglig historia i bagaget. Funderar du på att skaffa katt , tveka inte att kontakta oss, vi kan.

Foto på innätningen ska skickas till Tassebo innan aktuell adoption av katt. Den adopterade katten måste vara veterinärförsäkrad under sin levnadstid. Kattstallet tar emot hemlösa katter och omplacerar dem i nya hem.


Samtliga katter blir kastrerade, veterinärbesiktigade, avmaskade, vaccinerade, försäkrade och ID-märkta. Kom ihÃ¥g: En katt har rätt till sitt eget liv. Att adoptera en katt är både roligt och givande. Har du väl beslutat dig för att skaffa katt så gör du samtidigt en god gärning om du hjälper en hemlös katt.


FFK förmedlar olika typer av katter och deras önskemål om hur de vill leva sitt nya trygga liv. Vi följer alltid upp en adopterad katt och ser så att allt går bra för er. Du är alltid välkomen att höra av dig! I priset ingår vaccinering, kastrering, veterinärbesiktning och ID-märkning. I våra ögon är katten lika mycket värd oavsett ras eller stamtavla.


Genom våra år på nätet har vi jobbat hårt för att höja kattens status i samhället. Här kan du söka efter hittade katter. De senast publicerade annonserna visas överst.


Fyll i vilken färgkategori din katt tillhör, samt uppgifter om vilket län du vill söka i, samt uppgifter om kattens ålder, kön och päls. Katt skänkes pga utvecklat allergi, Katten är år, en honkatt, och steriliserad.

Två hannar cirka år gamla. Till Arthur och Arne söker vi ett lugnt och tryggt hem med massor av tid för sina nya familjemedlemmar. De får alltid känna att de är med i gemenskapen och bemöts alltid med vänlighet och empati.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg