måndag 2 mars 2015

Garagesopning

PL Utemiljö erbjuder tjänster inom maskinsopning. Bilar tar med sig vägsalt och grus in i garagen och en del bilar läcker även olja och andra kemikalier – något som tär hårt på parkeringsgaragens golv så därför är det viktigt att göra en garagesopning regelbundet. Vi både sopar och skurar garagegolv med våra moderna sop- och skurmaskiner.


Körbanan i garaget kommer att sopas. Onsdag den maj gäller det garageplatserna 1- 3= delen närmast in-utfarten i garaget och under ”gröna huset”.

Dessutom bidrar ett rent garage till mindre smuts i angränsande utrymmen som hissar och trapphus, men framför allt till mindre nedsmutsning av parkerade bilar. Arbetet sker vid avrop. Moderna maskiner tillämpas vid utförandet av arbetet. Begär en kostnadsfri offert här bredvid.


Ofta kan det ju vara svårt att komma åt alla små utrymmen vid garagesopning. Vår nya sopmaskin är liten och smidig och framför allt så släpper den inte igenom allt mikrodamm. Man kan sopa garage enligt två skolor: torr- och våtsopning.


Garagesopning så det blir riktigt rent.

Många vill ha våtsopning för att det ser rent ut. På Cubile Utemiljö rekommenderar vi ofta torrsopning för att det blir rent. Vatten binder damm, och när det torkar börjar det damma igen.


Torrsopning är en svår konst. Låt oss säkerställa ett gott första intryck och bidra till en positiv upplevelse för gäster och parkörer i Din fastighet. Vill alla vara vänliga att se till att era bilar inte finns i garaget under denna tiden. Det blir mycket lättare att få sopat hela garaget om inga bilar finns parkerade där, tack!


Nu är det tid för maskinsopning av garaget. Var vänlig att se till att er bil mm. De ansvarar ej för nedsmutsning av bilar mm. Det kommer att utföras en garagesopning i vårt garage. Tisdagen den januari mellan kl 08.


Vi ber er alla att flytta ut era bilar under tiden garagesopningen pågår så att arbetet kan utföras så bra som möjligt. Med Vänlig Hälsning Styrelsen och SBC. Vi kan erbjuda alla olika typer av städtjänster som t. Inom olika fastigheter finns olika behov av löpande skötsel och underhåll.


Vi hjälper till att skräddarsy den bästa lösningen oavsett om behovet gäller vaktmästartjänster, garagesopning , rengöring av armaturer, klottersanering eller något annat som höjer upplevelsen i fastigheten.

Renab utför sopning av gator, trottoarer, torgytor samt kommunikationsytor utomhus. För er info så kommer garaget att sopas den april kl. Sopning i garage, vi städar, både med maskin och för hand. Metoden anpassas efter förutsättningarna. Ett bra hjälpmedel i många.


Hussvampsskada i ett växthus. Evident Clean erbjuder kontorsstädning, trappstädning och hemstädning som utförs av kompetent och omsorgsfullt med känsla för miljö och kvalitet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg