måndag 22 juni 2015

Fin dikt till vän

Fin dikt till vän

Dikter om vänskap – Dikt av 12. Det finns så mycket du inte kan se. Som tanken på dig kan få mig att le. Så mycket jag vill att vi ska göra. När jag tänker på dig så blir jag glad.


En nära vän har det väldigt tufft just nu. Min älskade vän nu ska du få se Att du nästan alltid kan få mig att le. EN VÄN - av Siv Andersson En vän kan bejaka och skärpa alla sinnen. Hon delar gärna tankar, drömmar och minnen.


Hälsningstexter till sista avskedet, begravningsdikter till sorg, vackra verser och rim till begravningen, minnesverser vid dödsfall, textförslag till begravningsannonser, minnesverser till dödsannonser, minnesverser vid begravningen, minnesverser för begravningen och minnesor dikt om sorg, dikt om döden, dikter sorg dö deltar i. Vi har roligt vad vi än hittar på Och det är nåt inte alla kan förstå. Till många olika ställen vi far För vi har en relation de flesta inte har. En vän är mera värd än allt på denna jor och ömhet är en källa som ej får rinna bort, och frysa ned och bli till is för livet är så kort. Ge din hund ett slag - och den ger dig sin förlåtelse. Lägg till ett nytt dikt eller en annan sida.


Minneshälsningar och verser. Ni pratar med varandra varje dag och har en självklar plats i varandras liv. Har du sagt vad hen betyder för dig?


Här hittar du förslag på dikter, verser och hälsningar i samband med begravning. Min vän , ty med allt som susar och sjunger. Genom fåglarnas kvitter i träden. Och när björkarna spricker om våren.


Skall ni ana min själs odödlighet. Vänner försvinner inte, bara bekanta. Jag är glad att vara din vän. Bra vänner är som kondomer = De skyddar dig.


Bästa vänner är som Viagra = De reser upp dig när du är nere. Behöver du förslag för dikter om vänskap? Då har du kommit till rätt ställe.


Jag gråter inte mer - min vän är nära mig, min hu min tunga. Vi har samlat flera fina och vackra vänskapsdikter. Jag kysser dig, din panna, mun och känn att himlarna är unga. Jag famnar dig och våg och vind och ljus är orden i mitt öra. Att lämna dig lille vän , var det svåraste av allt.


Mitt liv som var fint, blev så oerhört kallt. Att jag aldrig tillbaka dig får. Gör att jag så dåligt mår. Glömmer aldrig första leendet jag fick. Dina vackra ögon, din bedjande blick.


Fin dikt till vän

Tänkte aldrig att du bara var till lån(s). Sidor i kategorin Vänskap Följande sidor (av totalt 31) finns i denna kategori.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg