tisdag 16 juni 2015

Romerska ringar

Stort sortiment av romerska ringar till låga priser. Romerska ringar av av trä i superkvalitet till riktigt bra pris. Vi har ett stort utbud. Justerbara romerska ringar i plast, inkl. Remmarna kommer att kunna motstå konstant belastning utan några problem och detta gör dessa romerska ringar lämpliga för användning i exempelvis gym eller liknande.


Ska du träna inomhus och utomhus rekommenderar vi våra ringar i trä, dom är av samma kvalitet som dom som hänger i gymnastiksalar runt om i Sverige.

Riktigt fina proffsringar av riktigt bra kvalitet. Beställde precis hem ett par romerska ringar att träna hemma me men de är också perfekt att ha när man reser för att lätt kunna få ut det mesta möjliga av sin träning. Jag kom precis hem från en utlandsresa där jag hade med mig mina romerska ringar. Kraftigt låsbart kättingfäste med läderklädd skyddsbåge.


I upphissat läge förvaras kättingen i en inbyggd behållare som ingår. Du kommer att ha kul, få kroppskontroll och en stark kropp oavsett vad du har för mål med din ringträning! Plocka fram kreativiteten och fantasin och skapa en rolig gungställning för barnen. En gungställning bjuder in till många timmars lek i.

Gymnastikredskap passar perfekt till barnet som älskar att klättra och vara aktivt. Här har vi på Litenleker. Allt ifrån ribbstolar till romerska ringar och klätterrep gör barnrummet till em rolig och hälsosam lekplats på hemmaplan! Romerska siffror används ofta också för att markera årtal i slutet på filmer och TV-program, för copyright och produktionsår.


Går lika bra att hänga upp dom utomhus som inomhus. I varje paket ingår 2st ringar med band. Med öglor för upphängning. Ett roligt sätt att träna hela kroppen, även små muskelgrupper.


Kan hängas upp i takbjälke, krok eller utomhus i exempelvis ett träd. Passar utövare i alla åldrar. Professionella gymnastikringar i ABS-plast. Ringarna är 3cm i diameter. Ytan är något strukturerad för att förbättra greppet.


Stark syntetisk lina med starka metall fäste som gör det säkert att hänga i ringarna. Alla som testat vet hur stor skillnad det är mellan gymringar i trä och gymringar i plast. Innehåller st rep på ca 2cm. Längd på snören cm.


Full size romerska ringar med extra kraftiga spärrlås.

Bra för crossfit träning. Ett bra alternativ speciellt vid utomhusmiljö. Kan användas av både vuxna och barn. Sajten använder cookies för statistik.


Trapets är ett gymnastiskt redskap som du kan träna hela kroppen med. Hos oss på Polkuped hittar ni romerska ringar i trä som fästs med band och takkonsol och karbinhakar. I fästena kan du sedan hänga en djungelgunga, repstege eller en kanske en trapets.


Vill ni utöka utbudet av lek ytterligare så föreslår vi en gunga att fästa mellan de romerska ringarna. Fri frakt över 2kr! Dessa ringar är ett intensivt sätt att utöva crossfit på.


Montera antingen ringarna eller trapetsen för sig eller ringarna hängandes på trapetsen. Ett annat påstående som görs är att de Coubertins fem ringar skulle symbolisera de fem spel som avhållits och att en ny ring skulle läggas till för varje nytt spel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg