torsdag 4 juni 2015

Begiven

Jordegumman hade varit begiven på sprit och inte bara misstygat min fot för all framtid. Den gamla Arjeplogslappstammen är däremot mycket begiven på sprit. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Glosbe, online-lexikon, gratis.


Begiven

Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Ett annat ord för begiven är fylld av begär vilket gör dem till synonymer.


Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet begiven. Det brukar avse alkoholintaget. En person begiven på starka drycker tog sig ett eller par glas lite väl ofta.


De begav sig till kyrkan. Det är dags för oss att bege oss hem(åt). She is much given to staying out late. Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig.


Skickas inom 5-vardagar. Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Spara i ny önskelista. Begiven Adept Christian Borthney (Häftad) Tipsa en vän 1kr Antal.


Begiven

Du måste välja en storlek innan du kan lägga. Jag gillar att resa och är begiven på vattensport, eftersom jag älskar både vatten och naturen. Han var mycket begiven på spel och kvinnoaffärer, något som gjorde att han ständigt hade dålig ekonomi.


Tycker du att Christer Sjögren och Stefan Löfven är lika som bär? Mejl Under julhelgen fick jag höra en filosofisk gåta som du kanske kan bena ut (minns att du gjort sånt tidigare). Gåtan: Om Gud är allsmäktig, borde han inte.


Begiven

Vad rimmar med begiven på sprit? Gå till toppen av sidan. Given definition is - prone, disposed. How to use given in a sentence. Søgning på “ begiven hed” i Den Danske Ordbog.


Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Synonymer för ordet Begiven , alla hittade — 1 antonymer — 0. BEGIVEN mycket fallen l.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg