måndag 15 juni 2015

Förhållande med thailändska

Förhållande med thailändska

Skillnaden mellan svenska och thailändska tjejer. Det går knappt att jämföra Sverige och Thailand när det kommer till jämställdhet. Thailand är ett väldigt hierarkiskt samhälle, och den här mentaliteten kommer även att märkas i ett äktenskap eller förhållande med thailändska.


Förhållande med thailändska

I ett bra förhållande är det viktigt, menar jag, att man kan samtala om mer än det som hör till kök och sovrum. Om man är en högutbildad man och skall ha en chans att få till ett lyckat förhållande med en thailändska , bör hon också vara högutbildad och gärna ha studerat utomlands. Thailändska kvinnor och svenska män. I det här inlägget kan du läsa mer om thailändska kvinnor, hur man träffar dem och vad deras förhållande till svenska män är. Det blir allt vanligare och mer känt att thailändska kvinnor bildar par med svenska män.


Tyvärr har det varit förknippat med något som inte riktigt stämmer. Tja, jag får nog välja det går på ett ut. Det finns olika uppsättningar fördelar och nackdelar med att leva med en thailändska jämfört med en svenska. Vad som är bäst är mycket svårt att uttala sig om.


Förhållande med thailändska

Möjligen kan man säga att man lättare uthärdar de nackdelar en thailändska har, men det blir ju väldigt individuellt. Min far har träffat en thailändska som togs hit av en hemsk man (Hennes egna beskrivning) som inte lät henne lära sig svenska utan hon skulle vara hemma och städa och laga mat. Hon lyckades få hjälp att komma ifrån honom men hamna i ytterligare två likadana förhållande. Det sägs att thailändska kvinnor hatar otrohet. Men det verkar vara bara om de är deras män som är det.


För att vara tillsammans med en gift man går tydligen bra för dom. Var särbo med min man. Han träffar en thailändska på år, som är hitskickad av sina föräldrar för att plocka bär, han år. Jag föredrar thailändska kvinnor för att de i mina ögon är mycket snyggare än svenska tjejer, de är mindre och jag tycker att små kvinnor är vackra. Har alltid haft bättre sex med thailändska kvinnor också, de känns kvinnligare och de tar för sig mer i sängen samtidigt som de ger sin partner mer jämfört med svenska tjejer.


När jag började tänka med det andra och lite intelligentare huvudet så tröttnade jag på att hänga på dessa barer. Det finns exempel, vänner till mig, som har gift sig med en barbrud. Det funkar ett tag, men för mig känns det lite naivt att tro på ett långsiktigt förhållande med en barfine som start på ett förhållande. När det gäller otrohet så slår det blixtsnabbt tillbaka, man får aldrig ett förhållande med tillit och förtroende om man håller på att vänstra, det är ingen skillnad här och hemma. De män som håller på med det kommer aldrig att få uppleva tryggheten i att ha en kvinna som älskar och litar på honom.


Klarar man av att hålla den här stilen år efter år så har man troligtvis ett bra förhållande med sin thailändska hustru. Därför att hon kommer att vara nöj sedan spelar det ingen roll om du är tjock eller smal, ful eller snygg eller hur gammal du är. Detta möjliggör att du tillfullo kan börja nyttja vårt stora kontaktnät av thailändska tjejer som letar efter en rolig dejt att dela en kväll med , eller varför inte ett livslångt, glädjefyllt, spännande och seriöst förhållande ! Med olika dialogtexter och fraser lär du dig ord i dess tematiska sammanhang och i hela.


Kvinnorna på dessa sidor vill ha kärlek och relation. Det finns några klara fördelar med att använda sajter för att dejta thailändska kvinnor. Du kan bland annat hitta tusentals vackra thailändska kvinnor direkt från soffan. Om du provar att dejta thailändska kvinnor utanför onlinevärlden kan det vara problematiskt.


En fråga som intresserar mig är om ett förhållande mellan en thailändsk partner och en svensk i allmänhet håller längre än ett förhållande mellan två personer med helsvensk bakgrund. På hotell, restaurang eller i någon butik. Gick in och skulle köpa en klocka en gång , började att prata med tjejen och kvällen efter var vi på dejt. Har upplevt samma på restauranger och liknande. Men vem som är seriös eller ej.


Det är något man får reda på under resan , som vilket annat förhållande. Eftersom Vanida har ett barn från tidigare förhållande som ska flytta med henne till Sverige ansöker hon om uppehållstillstånd för barnet i samma webbansökan. Hon har även frågat sin förre make om medgivande för att barnet ska få flytta till Sverige.


Olle får ett mejl med ett frågeformulär som han ska besvara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg