fredag 5 juni 2015

Pad thai vitkål

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Nu kan du enkelt laga den hemma! Den är mild i smaken och garneras med koriander, lime och hackade jordnötter efter tycke och smak.


Kanske en ny favorit att varva fredagstacosen med.

Ingredienserna kan varieras efter tycke och smak. Här är ett vegetariskt grundrecept du enkelt kan komplettera med kyckling, räkor, tofu eller biff. Toppas med jordnötter och lime!


Street food thai style i form av en pad thai med räkor,. Häll i lite olja och fräs rödlök, vitkål , morot och salladslök på hög värme 1-minuter. En thailändsk klassiker - här som en fräsch och vegetarisk variant som går enkelt att röra ihop, eller förbereda dagen innan.


Milda risnudlar wokas snabbt ihop med strimlad vitkål , kyckling och knapriga jordnötter.

Pad Thai med kyckling är en thailändsk klassiker! Eller varför inte ha både kyckling och räkor i rätten? Använd tamarindpasta på burk eller köp tamarindfrukter och gör egen pasta.


Här har vi använt muscovadosocker som är lite lättare att få tag i än palmsocker. Sötma, hetta, syrlighet och sälta i perfekt balans. Laga pad thai hemma med nudlar, kyckling, purjolök, böngroddar, morot och vitkål.


Pad thai är en älskad klassiker från thairestaurangen, fylld av härliga smaker! Från matvagnarna direkt på gatan kostar den bara en cirka kronor , på restaurang något dyrare. Pad thai med morot och vitkål portioner Tillagningstid ca minuter.


Stek dem frasiga och gyllenbruna i majsolja. Låt rinna av på hushållspapper. Mixa jordnötterna i matberedare till ett grovt mjöl. Blanda tamarindpastan med fisksås, socker och limesaft. Barnens version och de ville varken ha morötter eller paprika i sin därför är det inte med på bild men i receptet.


Alltså lime och koriander!

Det är bland det GODASTE jag vet! Släpp loss dofter av det thailändska köket vid middagsbordet. Det finns färdiga pad thai -såser att använda, men den här blandar du ihop helt själv på bara några sekunder. Uppgifter om klimattal (s k koldioxidekvivalenter eller CO2e) som visas för Mat. Pad thai -sås vitlöksklyftor, rivna lime, saften ½ dl sweet.


RISE Research Institutes of Sweden AB. Bryn den strimlade kycklingen i olja. Tillsätt strimlad vitkål och morot, woka eller stek i 1-min på hög värme.


Gör plats i pannan och stek ägget under.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg