torsdag 18 juni 2015

Nikolaj detoiles aviator

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Därför hittar du viktiga plagg för stad och stran samt plagg som du är både snygg och bekväm i på resan med signaturplagg och fina basplagg som jackor, västar, bomberjackor, badbyxor, kavajer, kostymbyxor, t-shirts, tröjor, cardigans, skjortor och kostymer.


Rak passform - Klassisk krage - Fyrkantig manschett- Knappknäppning - Bröstficka med. NIKOLAJ DETOILES - Jon - Skjorta från Nikolaj Détoiles.

Rak passform- Dragkedja framtill- Två öppna sidofickor- En bröstficka med dragkedja- Mudd i. Med grunden i den klassiska herrgarderoben men med designmedveten udd har de siktet är inställt på den internationella lyxmodescenen. Slim fit- Två knappar- Två fickor med lock- Bröstficka- Fodrad- Dubbel sprundMaterial:Elastan2. NdE creates beautifully detailed collections for men of all ages. Unique garments made for the individual, mindful of. Varumärket bryggar mellan sporten och det skräddade samt kurerar den resande mannens garderob.


Den ger dig mängder av möjligheter att variera din stil och din look samtidigt som du alltid kan anpassa kläder efter väder. Nikolaj d’Étoiles är ett svenskt modemärke för den internationella mannen.

Ytterrocken i ull är dubbelknäppt och har en klassisk men något vidare passform. Ytterplagg i form av rockar och en kort jacka med avtagbar pälskrage möter eleganta kavajer med smokingslag och en lyxig krokopräglad ziptröja. Färgskalan går i mörka toner av svart, blått och grönt.


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Search in radius kilometers. Stilren och klassisk signaturmodell från NdE. Bomberjacka i tunn, följsam nylon. Designad med dragkedja vid bröst och två-vägsdragkedja fram med NdE-monogram. Företaget ser etableringen som ett komplement till den digitala satsningen man gör.


Vi fortsätter att tro på vikten av den fysiska butiken som komplement till den digitala satsningen, säger företagets VD Anders Björkstedt. Vi är stolta och glada över den nya butiken som uppfyller våra högt ställda förväntningar och höga krav, säger Anna Björkstedt, kreativ chef på det svenska märket. Nikolaj d´Étoiles hade tidigare en tillfällig butik i passagens in till NK som nu går under namnet Beta Passagen. Platsens tillstån dess blandning av elegans och lättja, historia och samtid var inspirationskällan. Tip en ven, tjen 2kr.


Sveriges enda lyxmärke har varit borta från modescenen en tid. Efter en omorganisation är man åter redo att vinna mark såväl i Sverige som internationellt. Shop at our store and also enjoy the best in daily.

Butiken ska ses som ett komplement till den digitala satsningen. Det blir viktigare och viktigare att äga sina egna kanaler och låta dessa bli ett tydligt uttryck för varumärket. Att handla på Used By är lika enkelt som att handla i en vanlig webbshop. Säljare och köpare har aldrig kontakt med varandra, utan skyddas av en trygghetsgaranti. Nu relanseras underlinjen Nikolaj by Nikolaj d'Étoiles.


Läs vår integritetspolicy. I april öppnar det svenska herrmodemärket sin första butik. Det berättar vd Anders Björkstedt för Habit. Grundaren Anders Björkstedt tillsammans med Magnus Gustafsson och Göran Ahlsén från PaulFriends. Fredrik Lomnäs från PaulFriends tillsammans med Sandra Karlsson, designer och Jossi Sabbah.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg