måndag 1 juni 2015

Smart senior pro

Kravet vi har är att du fyllt år. PRO Riks har sagt upp avtalet med SMART SENIOR , som gav medlemmarna tillgång till ett hundratal rabatter hos olika företag. För att nu kunna få dessa rabatter måste de medlemmar, som vill utnyttja rabatterna bli medlem i SMART SENIOR. Du får en bekräftelse till din mailadress på ditt medlemsskap och du kan börja nyttja rabatterna direkt. Smart senior : Har samlat rabatter för personer som har fyllt år.


Ett års medlemskap kostar 1kronor, eller kronor för PRO -medlemmar.

Samarbetar med lokala PRO - och SPF-föreningar. SPF seniorerna : Har 8lokala föreningar runtom i Sverige. Mobilabonnemang Välj det fastpris abonnemang som passar dig bäst, samtal och meddelande till andra svenska abonnemang ingår.


Välj till den mängd data som passar dina behov. Från GB till obegränsat. Gratis läsglasögon av samma modell vid köp av progressiva glasögon. Upp till halva priset på boende i Säfsen.


Tallink och Silja line.

Dags att kontrollbesiktiga fordonet? Dessutom får du rabatt på kontroll av bilens elektronik. Niklas Forsén som skriver om sina upplevelser och sin erfarenhet av Silverkusten i Portugal.


Många seniorer är intresserade av att bosätta sig i Portugal. Här kan man få lite kunskap. Verksamhetsbeskrivningen för. I PRO -medlemskapet ingår en mängd förmåner, till exempel medlemstidning, fri datasupport och fördelaktiga försäkringar. Utöver det har vi dessutom tagit fram förmånspaketet PRO Mervärde där vi samlar rabatter och erbjudanden bara för dig som är medlem!


Aktuella erbjudanden hittar du här nedanför. Minst 5kronor i rabatt vid varje bokning. Rabatt på bilsemester till flera olika resmål. PRO Pensionärernas Riksorganisation, Stockholm, Sweden. Smart Senior AB gick med förlust, -8tkr.


PRO är Sveriges största pensionärsorganisation. Du behöver inte vara medlem i PRO för. Vad roligt att du vill bli medlem i SPF Seniorerna.

Vi finns över hela Sverige med knappt 8lokala föreningar. Varmt välkommen till seniorstart! Kanske är du nybliven pensionär? Du ska kanske gå i pension inom kort eller så är du närstående till någon som har blivit. Förbundet satsar i dessa samarbeten på kvalitet, service samt specialsydda erbjudanden för.


Bli medlem gratis idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg