måndag 15 juni 2015

Hvar sevärdheter

Hvar är rik på historia och i alla byar på ön hittar man välbevarad arkitektur från medeltiden. Här får du tips på sevärdheter , hotell stränder och mycket annat. Den största staden på Hvar , heter också Hvar och här kan man se den berömda St. Stefans-katedralen, gå på markna besöka den blå grottan och upptäcka strand efter strand.


Top saker att göra Hvar - ön Hvar , upptäcker roliga aktiviteter Hvar - ön Hvar. Ha jättekul tid utforska sevärdheter , attraktioner, aktiviteter och höjdpunkter. Med risk för att framstå som slarvig så kan man med visst fog säga att staden Hvar är en mindre variant av Visby, det vill säga en stad med mycket gammal historia som numera till stor del är en ren partystad dit man åker för att slå runt och festa loss. Men detta är bara en del av den totala sanningen.


En semester på någon av öarna Brac och Hvar bjuder på sol och härliga bad i kristallklart vatten. Vill du göra mer än att njuta av de fina stränderna finns det gott om saker att göra och sevärdheter att upptäcka på både Brac och Hvar. Hvar är onekligen vacker – och tycks veta om det själv.


Hvar är lite finare, lite vackrare, något dyrare och lite chicare. Innestämpeln tilltalar dock de flesta, unga som gamla, rika som fattiga. I vår lista med sevärdheter och aktiviteter finns något för alla. Hitta din favorit eller upptäck nya saker att göra på din resa till Kroatien! Stadsvandring i Dubrovnik Den gamla staden Dubrovnik är ett av Kroatien mest välkända sevärdheter och ett av de allra mest populära utflyktsmålen.


På grund av att Hvar blivit lite av en jetset-destination, så ligger prisnivån här högre än i övriga landet och det gäller speciellt för Hvar stad. Det är här man oftast bor om man bokar en charterresa till ön. Din bokning bekräftas på en gång!


Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Stari Grad - ön Hvar guide genom historien, sevärdheter , intressanta platser.


Hvar är fullt av sevärdheter och spännande möten, både med människor och en färgstark kultur. Här har vi samlat våra bästa tips på saker att se och göra i Hvar när du är där som turist - som en liten reseguide så att du inte går miste om något sevärt under din vistelse. På cirka 3meters höjd finns den välbevarade medeltida byn Humac med fantastisk utsikt över skärgården och fastlandet.


Hvar sevärdheter

En bit ligger den välbesökta grottan Grapceva där arkeologerna hittat fragment daterade till cirka 500-talet f. Nyheter och bra att veta om Kroatien från omkroatien. Sevärdheter - Kroatien. Tips, guide och råd till regioner som Međimurje, Brod-Posavina, Dubrovnik-Neretva. Böljande lavendelfält, ståtliga borgar och vackra kyrkor. Med ett semesterhus som bas får ni gott om tid att utforska alla sevärdheter på Hvar.


På Hvar finns mycket att se och göra. Hvar ligger söder om Brac i mellersta Dalmatien och har anor från 300-talet före Kristus då greker kom till ön. Hvar är en av Kroatiens populäraste resmål och varje år fylls ön av partyglada människor, soldyrkare och livsnjutare.


Hvar sevärdheter

Allt om Samos i Grekland. Stränder, sevärdheter , byar, hotell, tavernor med mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg