onsdag 24 juni 2015

Pull up stång tak

I lager, snabb leverans! Multifunktionellt träningsredskap. Passar alla standarddörrar. Flera greppmöjligheter. I vår webbshop hittar du alltid något som passer.

Många pull-up stångar till låga priser. Köp Pull Up Stång hos Gymgrossisten. Vi har ett stort utbud. Denna pull up - stång för takmontering är 99cm lång och har tre olika grepp, alla försedda med gummihandtag, som gör att du effektivt kan jobba på rygg, axlar och övre armar med olika greppvarianter.


Stången och dess handtag klarar av en maximal belastning på 350kg så du kan träna med viktbälte utan problem. Med pull up -stången kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen. Skruv och fästen ingår.

Här har vi samlat alla pull - up och chin- up bars för dig som vill ta dina pull - up och chins till nästa nivå. Det finns allt ifrån väggmonterade till takmonterade varianter. Finns för brett grepp till smalare, men även de som är anpassade för att kunna bar muscle ups i. Pull up - stång för smidig hemmaträning. Det perfekta redskapet för effektiv träning av överkroppen!


Med Kayobas pull up - stång kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen. Chinsstång - Pull -upsstång - Tak - Chinsstång är 99cm lång, klarar av en maximal belastning på 350kg, har tre olika grepp och monteras i tak. Sveriges största utbud av kosttillskott, träningskläder och träningsredskap.


Solid Chin- up bar i metall - Max vikt ca: 200kg - Perfekt till din ryggträning Den här takmonterade Chin- up bar är 128cm bred och stången hänger 57cm från taket, vilket tillåter att man kan göra enormt breda pull ups, om man vill det. Stången kan också monteras mitt på stången, och då hamnar stången 32cm under taket. För att hitta den bästa pull up stången på marknaden började vi gå igenom alla butikers utbud.


De fem mest intressanta modellerna valdes ut och slutligen utsågs en vinnande chinsstång. Finns med rak eller böjd stång och som multistång med flera olika grepp. Tänk på att välja en modell som är anpassad för din vikt och med rätt längd så att den passar.


Med pullupstången Tyro Sfrån CAPITAL SPORTS har du hittat den perfekta partnern för träning hemma av rygg-, arm- och axelmuskler. Som Tyro Shar den två greppmöjligheter med en maximal belastning på 350kg, som möjliggör många olika pull ups och ger de rätta förutsättningarna för varje greppbredd.

Du kan så klart göra chin ups och pull ups men också träna på din Front lever samt Back lever, leg-raises och mycket mer. Ett hävräcke eller chinsräcke som det också kallas kan komma i många olika former. Det är bara din fantasi som sätter gränser.


Inom crossfit och calisthenics är det populärt med rak stång som gärna kommer ut en bit från väggen för så kallade kippade pull -ups. Köp Chin- up bar säkert och billigt online Auktoriserat webbutik Massor av billiga produkter Fri frakt Beställ nu! Du har inaktiverat JavaScript i din webbläsare. Tyvärr fungerar vår butik inte utan JavaScript. För att utöka användbarheten planerar jag även att sätta något mindre ”trappsteg” mot nedre delen av ena stolpen, så att man kan kliva upp på det för att nå stången.


Vilken pull up - stång för vilken typ av användning? Ryggmusklerna med pull up -stången Domyos BT 2Denna pull up - stång , eller dörrtrapets, fästs mellan två väggar genom tryck. Den finns i en liten storlek som kan justeras mellan och centimeter och i en stor storlek som kan justeras mellan 1och 1centimeter.


Vill du jobba mer med egen kroppsvikt föreslår vi att du investerar i en pull up - stång eller ett komplett dörrgym (flera olika greppmöjligheter). Ett fantastiskt träningsredskap för magen där du använder egen kroppsvikt är magtränaren, ett hjul med två armar på. Vi ber er därför vänligen att. Med en pull - up - stång från FINNLO kan du äntligen få bästa möjliga ryggträning i hemmet. Det viktiga här är snarare vad din vägg klarar av än hur mycket pull - up -stången klarar.


Bara att hänga är ett bra tips och det för att sträcka ut och få bättre hållning men även att träna chins med viktbälte är en stark rekommendation för att fortsätta utveckla styrkan. Du kan alltid montera en vägghängt pull up stång i taket, men vi rekommenderar att du letar efter de typer som är lämpliga för detta ändamål. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du är osäker på om en pull up bar kan monteras i taket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg