måndag 8 juni 2015

Terapi högkostnadsskydd

Psykologbesök i mobilen utan väntetid. Landstingssubventionerad tjänst. Alla Våra psykologer är legitimerade. Oftast får du träffa någon samma dag du söker hjälp.


Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.

Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Det kan bidra till att du förändrar ett beteende som du inte mår bra av.


Det kan också hjälpa dig att få distans till destruktiva tankemönster.

Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. I psykodynamisk terapi , som har sitt ursprung i psykoanalysen, betraktar man ångest och depression som symtom på en inre konflikt som man kan försöka medvetandegöra och bearbeta. Du som privatperson kan nu blir erbjuden psykologkontakt och Kognitiv-beteendeterapi i Malmö via Regions Skåne och din vårdcentral. KBT via Högkostnadsskydd. Det finns många anledningar till att man söker terapi , t ex nedstämdhet, låg självkänsla, depression, ångest.


Min erfarenhet av att arbeta med alla typer av livsproblem är lång. Jag anpassar terapin till vars och ens behov och möjlighet. Terapi kan se ut på olika sätt. Till exempel arbetar Borderlineenheten i Stockholm med DBT. Det betyder dialektisk beteendeterapi och innebär att du både individuellt och i grupp får lära dig färdigheter.


Målet är att du ska använda dem för att ta makten över din sjukdom. Eye Movement Desensitization and. Högkostnadsskydd för läkemedel på recept Högkostnadsskyddet begränsar dina kostnader för medicin på recept. Du bokar ett första inledande möte, syftet är att lära känna varandra. Det är ett förutsättningslöst möte som handlar om att du presenterar ditt problem och vad du vill uppnå med din terapi.


Samtalsterapi är ett personligt möte mellan två människor. Då kostar samtalen 2kr eller är kostnadsfritt om du har frikort. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter.

Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer. Vi har vårdavtal med landstingen i Uppsala, Örebro och Dalarna för landstingsfinansierad psykoterapi hos privata vårdgivare. Vi kan också erbjuda psykoterapi till anhöriga och i vissa fall kan psykoterapi ske via privat sjukförsäkring, hemförsäkring och trygghetsrådet.


Utbildning: PDT (psykodynamisk terapi ) är grunden. Läkare, specialist i psykiatri. Vidareutbildad inom relationell PDT, traumaterapi, kbt och mindfulness.


Psykodynamisk psykoterapi utformas utifrån den unika individ som söker behandling snarare än att följa i förväg uppställda mallar. Hur lång terapin behöver vara beror på vem personen är och vilka svårigheter man önskar övervinna. Igår läste jag på Twitter att Föreningen Storasyster ska börja erbjuda billig terapi (KBT) genom en av deras medarbetare som är socionom.


Jag tycker att det är väldigt bra att de gör det, för det behövs, och det fick mig att tänka på var man kan söka psykolog och få terapi billigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg