torsdag 11 juni 2015

Stilig kille

Hon jämförde med den stilige kaptenen vi seglat med i Sydatlanten två år tidigare, en dekorerad officer i den brittiska flottan. Jag brukade ta med henne på olika evenemang, och sedan kunde hon tala om ”den trevlige franske killen Daniel” eller ”den stilige Eric med grått hår”. Matte är väldans stolt över mig och säger att jag är en väldigt stilig och ståtlig kille ! Frågan kommer från en stilig herre i vit smokingjacka som jag känner igen från gymmet tidigare.


Cheval Blancs nya vineri är en stilig arkitektritad skapelse med svepande linjer. Platsen valdes med omsorg: en liten gräsplätt omgiven av sittvänliga stenar och en stilig utsikt över Stockholms södra förorter. En stilig kille För en gångs skull visar sig solen mellan alla molnen denna dystra och regniga vinter och när solen slöjas lite lagom av molnen bildas ett väldigt fint och mjuk ljus. Keeperson kan nu sitta still flera sekunder när andan faller på och kan till och med titta mot fotografen när denne kallar försiktigt på uppmärksamheten. Dela bilden: Lotus o lillebror!


God morgon och god fredag och så lita god mat på så e vi. Idag serverar vi: Dansk fläskesteg m. Detta är Panda, en stilig kille som är ca år gammal och som fortfarande bor kvar på sheltret. Panda är en snäll, kärleksfull och social kille som har hjärtat på rätt ställe och är redo att ge det till den som erbjuder sin uppmärksamhet. Anette beskriver sig själv som gla käck och en obotlig romantiker som nu letar efter en stilig och kärleksfull kille att dela vardagen med.


Det är ju ett annorlunda sätt att leta efter kärleken, säger hon. Hur har du dejtat tidigare? Jag dansar mycket så jag har träffat ganska många killar genom dansen. Umberto- En stilig kille. Cassandra- Ett sto med stor personlighet.


Nicco- En svart vacker herre. Bambina- Mitt förta sto. Och min dotter MIRJAM har namnsdag! Grattis alla Mirjam i hela världen! Tusentals nya, högkvalitativa bilder läggs till varje dag.


Stilig kille

Ladda ner royaltyfria Morgon rutin tips för att må bra hela dagen. Mannen stilig kille låg i sängen på morgonen. Stilig kille med fin personlighet.


Tips om hur man vaknar upp frisk och energisk. Nu kör vi ny vecka på det och massa goda rät. Bloggen omfattas inte av utgivningsbeviset på loppi. Han är en aktiv hund som skulle älska att få varva mycket motion med lugna stunder hemmavi eftersom han också är duktig på att tagga ner och slappna av.


Han är en fantastiskt stilig kille i en stor, stabil och kraftfull kropp. Bic är något reservera men inte alls blyg. Efter några kris-dagar kunden man förklara faran över och Alger kunde ta itu med att sova, äta och växa.


Han är idag en väldigt stilig kille med utstrålning – men som tyvärr ingen riktigt haft tid med. Han har därför fått stå tillbaka när hundar valts ut till adoptionsprogram. Arrow är en stilig kille som funkar lika bra med de vana ryttarna som de mer ovana.


Stilig kille

Han är duktig på att hoppa, lätt i munnen och framåt i arbetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg