tisdag 9 juni 2015

Gratis aktiviteter i stockholm

Gratis aktiviteter i stockholm

Perfekt som julklapp - För ditt barn eller barnsliga själar. StockholHitta toppsevärdheter och aktiviteter. Innehållet uppdateras dagligen med evenemang som arrangeras i huvudstadens alla hörn. Allt för att du lätt skall hitta något som passar just dig! Just nu kan du välja bland 2aktuella evenemang.


Vissa har det för alla medan andra ger gratis entré för barn och ungdomar och några på specifika dagar. Läs vidare och få förslag på aktiviteter som inte kostar något. Och få en gratis rundvandring med guide i Riksdagshuset. Guiden tar med personer per tillfälle och ingen bokning krävs.


Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. På över ett dussin museer betalar du inget inträde alls utan kan helt gratis njuta av konst, arkitektur, historia och kultur. Vi har alla aktiviteter för barn på ett ställe! Vill barnen åka skridsko, bada, gå på museum, teater eller ett lekland? Snabb och enkel köpprocess.


Har du tid är det trevligt att öluffa i några dagar. På BarnSajten hittar du massor med aktiviteter för barn och familjer som är gratis. Här är vår guide till olika roliga aktiviteter du kan göra med barnen i sommar! Vi har listat roliga gratis grejer för barn.


Gratis kurser, det vill säga kurser som är kostnadsfria, finns det faktiskt gott om. Här hittar du ett stort och varierat utbud som vi hoppas ska väcka ditt intresse. De kostnadsfria kurserna är oftast inte så långa och omfattande, du kanske bara behöver avsätta några timmar för att lära dig något nytt, få inblick i ett ämne du inte känner till, eller prova en aktivitet som du. Smakar det så kostar det? Nja, så behöver det faktiskt inte vara.


Gratis aktiviteter i stockholm

I dagens podd tipsar Jonas om en webbsida där man kan hitta intressanta aktiviteter som inte. Föräldrar vet att barn är långt ifrån gratis , så då och då kan det vara läge att ge dina barn en upplevelse utan att det behöver kosta något. Om du till exempel söker efter ”barnsemester” på internet får du upp bra alternativ på gratis aktiviteter och kategorier så som kalas, djurparker och lekland.


En tråkig februaritisdag dagen före löning? Mer eller mindre varje dag när man är på lågbudget? Varje stad eller ort har ju sina egna guldkorn och inte sällan är de vackraste och finaste delarna av vad en plats erbjuder, just gratis. Skräddarsydda lösningar efter önskemål och behov. Många års erfarenhet och mycket stort kontaktnätverk gör att vi kan skapa allt åt er medan ni kan dedikera viktig tid på.


Gratis aktiviteter i stockholm

Roliga aktiviteter , företagsaktiviteter och skräddarsydda paketerade event för företag, organisationer, kommuner och stora sällskap. Våra aktiviteter finns stockholm och mälardalen med omnejd. Vill du göra något roligt eller spännande men vet inte vad? Här tipsar våra annonsörer om allt från utomhusaktiveter och tävlingar inomhus för grupper och företag till stilla meditation. I år infaller ju påsklovet sent i april, vilket innebär goda förutsättningar för en härlig vårvecka.


Att vara ledig med barn brukar ju dock sällan vara gratis eftersom många vill fylla dagarna med roliga aktiviteter. Varför inte besöka de många museerna med gratis inträde som finns över hela stan. Föreningen erbjuder roliga och meningsfulla aktiviteter : museibesök, filmklubb, litteraturcirkel m. Detta och mycket mer finns i vårt programblad som utkommer två gånger per år.


Hur staden utvecklas när vi blir fler stockholmare. Inspiration och praktisk information från stadens bibliotek. Information about the city for International visitors.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg