onsdag 3 april 2019

If hemförsäkring

If hemförsäkring

Köp hemförsäkring online till bra pris för dig som bor i bostadsrätt, hyresrätt eller hus! Du som har ICA-kort får bonus på hela försäkringskostnaden! När olyckan är framme har du nytta av Unionens försäkringsrabatter! Upp till rabatt om du samlar dina försäkringar.


Jämför och hitta en bra och billig hemförsäkring här! Hemförsäkringen gäller för mer än dina saker. Oavsett om en brand startar hos dig, grannen eller i trapphuset är det din hemförsäkring , inte hyresvärdens, som ska säkerställa att du har någonstans att bo under sanerings- eller renoveringsperioden och ersätta de saker du förlorat. If är ett försäkringsbolag för människor, djur, samt små och stora företag. Här finns försäkring för dig och det som är värdefullt för dig eller företaget.


Gäller för dig, familjen och saker som du äger, hyr eller lånar. Ansvarsskydd och reseskydd dagar ingår. Priset på Ifs hemförsäkring stiger inte överraskande, utan priset är stabilt år efter år. Hur hittar du den rätta hemförsäkringen i olika situationer?


If hemförsäkring

Det lönar sig alltid att jämföra olika hemförsäkringar. Då hittar du den hemförsäkring som passar dig bäst och du har också enklare att bestämma dig för en offert. Alla behöver en hemförsäkring för att kunna få hjälp och ersättning vid exempelvis bran inbrott eller vattenskada. Du som äger en bostadsrätt har ett annat behov än den som hyr sitt boende, du behöver ha en försäkring som gäller för ytskikt och fast inredning. Dina fördelar: Du väljer själv vilken omfattning du vill ha på din hemförsäkring.


En hemförsäkring skyddar dig, ditt hem och de saker du äger, hyr eller lånar. Försäkringen gäller för alla som är skrivna och bosatta på samma adress som du. Premiebefrielse arbetslöshet. Som medlem hos Unionen behöver du inte betala din försäkring om du blir långtidsarbetslös,.


Om du är medlem i IF Metall Gruv har du redan en extra fördelaktig hemförsäkring hos oss. Till exempel finns ingen övre gräns för hur mycket ersättning du kan få för dina saker – du blir aldrig underförsäkrad (gäller ej smycken). Vid stöld genom inbrott i din bostad ersätts även stöldbegärlig egendom men ofta finns maxbelopp för smycken, armbandsur och kontanter.


Kontakta oss på kundservice om dina privata försäkringar. Du kan ringa, mejla eller chatta med oss på vardagar och helger. Få svar på vanliga frågor här. Gå med i Unionen Student redan idag. Teckna extra förmånlig hemförsäkring.


If hemförsäkring

Vi har förmåner och rabatter som gör jobbsökandet enklare. Så här funkar din hemförsäkring. Vilken försäkring du ska välja beror i sin tur på hur du bor. Tilläggsförsäkringar är till för dig som vill maximera ditt skydd.


IF hemförsäkring Pris. Dyraste orten i testet för en hemförsäkring var Stockholm, där priset var ca. Lär dig mer om hemförsäkring. Denna tjänst är till för dig som bor i lägenhet och vill hitta en bättre och billigare hemförsäkring. Om du bor i villa ska du gå till villaförsäkring.


Om du har en hemförsäkring hos IF, då ingår ett reseskydd. Jämför nedan över vad denna försäkring omfattar. Du får alltid en lämplig helhet och ett rätt dimensionerat skydd i händelse av skador. Ett vattenläckage, en trasig elapparat eller en eldsvåda kan förstöra dina viktiga prylar och egendom i ditt hem. Om din hemförsäkring ingår i ditt medlemskap i ett fackförbund kan förbundet ha tecknat juridisk rådgivning som en del av din hemförsäkring.


För att se om juridisk rådgivning ingår i din hemförsäkring kan du läsa ditt försäkringsbesked eller på din förbundssida på folksam. Du får rabatt på hemförsäkring och villaförsäkring samt tilläggsförsäkringar som till exempel bostadsrättstillägg och uthyrningsförsäkring, under det första året. Därefter får du rabatt per år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg