fredag 26 april 2019

Hur gör man en youtube kanal på ipad

Se foto på gamla klasskamrater. Skapa en ny kanal genom att klicka på Skapa en ny kanal. Om det här varumärkeskontot redan är länkat till en kanal kan du inte skapa en ny.


När du väljer Varumärkeskonto i listan skickas du till den befintliga kanalen. Hur man får prenumeranter på.

Hur skapar man en kanal. Vill du skapa en kanal men vet inte hur du ska göra. Kolla in denna videon där vi går igenom hur man skapar en kanal och hur man laddar. I guiden ovan pratar jag om hur man gör för att starta en kanal och hur man sedan laddar upp en video Tryck inåt, mot iPad -enheten, men tvinga det inte.


Om du har problem med att trycka upp SIM-facket tar du med enheten till din operatör eller en Apple Store för hjälp. Logga in på på en dator. Till vänster väljer du Din kanal.

Visa kanalen som kanalägare, ny besökare eller återkommande prenumerant genom att välja alternativet i rullgardinsmenyn bredvid ditt namn. När du vill se kanalen som kanalägare igen klickar du på Klar längst upp på skärmen. Visar hur man gör en kanal Kevin Palm.


Slöjdvargen på Lagman visar hur man limmar ihop ett. Olistade videor visas inte för andra som öppnar fliken Videor på kanalsidan. De visas inte heller i sökresultat på så länge inte någon lägger till din olistade video i en offentlig spellista. Du kan dela webbadressen till en olistad video med andra användare.


This video is unavailable. Vilka är dina favoritinnehållsskapare på och vad gör dem så bra? På kan du dela med dig av nästan vad som helst. Se bara till att följa våra riktlinjer för communityn vilket hjälper till att göra plattformen till en trygg plats för alla. Genomsnittlig CPV: Medelbeloppet du betalar varje gång någon tittar på en annons.


Förvärvade visningar: När någon tittar på en annons och sedan ser ytterligare en video på din - kanal inom sju dagar. Bestäm dig för ett mål och översätt det sedan till mätvärden som är relevanta för kanalen. Utmaningen ligger i att göra sin - kanal attraktiv och engagerande.

Här är Johanna Lindskog-Lindells bästa tips för tonsättare och låtskrivare: 1) Registrera konto Börja med att registrera ett -konto på hemsidan. Alla kan kolla på , men ska du ladda upp eget material måste du ha ett konto. Fler än en miljard människor besöker varje månad – och många av dem kanske skulle gilla den musik du gör. Om du har en egen artistkanal kan den globala publiken hitta din musik. Vi ger dig några enkla knep på hur du kan anpassa kanalen och fem tips på hur tittarna lätt kan hitta musiken på.


Det går inte att redigera en anpassad webbadress. Om du vill göra anspråk på en ny anpassad webbadress behöver du ta bort din befintliga. När den är borttagen kan en anpassad webbadress få anspråk från en annan innehållsskapare. I allmänhet kan en - kanal bara ha en anpassad webbadress. Inte så konstigt, då man kan hitta allt från gamla svenska barnsånger till kända barnprogram som Fragglarna och Pippi Långstrump på.


Men många videor som laddas upp till är inte lämpliga för barn, och det är fort gjort för dom små att komma in på filmer som föräldrarna inte vill att de ska se. En bra målsättning är att få tittarna att prenumerera på din kanal så att de kommer tillbaka och tittar på innehåll du laddar upp. Läs mer om hur saker fungerar på och vad alla ord betyder. Anslut enheten till datorn. Finder på en Mac med macOS Catalina 10.


På en Mac med macOS Mojave 10. Följ anvisningarna på skärmen om ett meddelande ber dig ange enhetens lösenkod eller om Vill du lita på den här datorn visas. Få hjälp om du har glömt lösenkoden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg