måndag 1 april 2019

Restaurang 1854

Banks källare på Stora torget i Linköping. Faktiskt, i just den byggnad där vi nu huserar. Grejen är att vi gör det på ett enkelt sätt. Du kan blanda och beställa lite som du vill.


Hit kommer du som är hungrig, du som vill komma ut på en mysig dejt, du som vill ha en perfekt start på din utekväll eller du som vill komma ut och se lite folk tillsammans med hela din familj.

Kalla det förrätt om det känns bättre. Betyg: Vad man ska kunna förvänta sig av en restaurang i den prisklassen. Bra service, bra mat och trevlig lokal. Linköping, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Linköping och sök efter kök, pris, plats och så vidare.


Visst, restaurangen har bytt skepnad några gånger genom åren. Menyn har förändrats och dukarna har bytts ut. Men trots det har vi alltid lyckats behålla det där speciella som gör Storan till Storan.

Det där som är så svårt att sätta fingret på, och ännu svårare att förklara. Beställ lite av varje och dela med varandra. Menyn är full av antipasti, primi, secondi och dolci. Här är vi, och har alltid varit, kompromisslösa. Vi finns på vackra Söder (Södermalm) i Stockholm.


En plats för dig som vill njuta av god mat, koppla av eller fira tillsammans med vänner. Linköping och har sedan dess utvecklat en filosofi, där vi vill kreera en avslappnad och okomplicerad sfär för såväl formella som informella möten. Pappa Grappa Linköping ska vara en naturlig träffpunkt för avkopplande luncher och trevliga kvällsmiddagar.


Johannes Kök är inte på något sätt en argentinsk restaurang. Han kom tillbaka till Sverige med en tydlig idé om att skapa en restaurang där upplevelsen, atmosfären och människorna är precis lika viktiga som maten. Brasserie Bouquet är det moderna brasseriet med inspiration från det traditionella franska och svenska köket. Du som söker är hungrig på att utvecklas och har troligtvis utbildning inom restaurang eller ett par års arbetserfarenhet i bagaget. Restaurang Timmermans på Söder i Stockholm serverar goda varmrätter som grilla fisk och Kött.


Adress Stora torget 1. People talk about bartender, fish fry and italian food.

See reviews and recommendations. Taket är lika mycket en sprakande cocktailbar som ett livligt burgarhak - beläget i hjärtat av Linköping. Vår inspiration hämtar vi från.


Reviews Unpretentious village bistro serving a wide range of tasty food and a fully. View the menu, check prices, find on the map, see photos and ratings. Vi lovar ett högt fokus på detaljer, bra portugisisk mat och dryck samt trevlig personal.


Portugisiskt kök i stan! Vår ambition är ingen annan än att ta italienaren till en ny nivå, tanken är att fånga essensen av det som är Italien. Välkommen till Restaurang Olsons Skafferi. Med hjärtat i det italienska köket kompromissar vi aldrig med råvarornas kvalité eller den kärlek våra kockar lägger ner vid tillagningen. Våra rätter som antipasto, pasta, risotto, Italien inspirerade kött- och fiskrätter och tiramisu är bara en del av vårt stora utbud.


Välkomna till en äkta indisk restaurang i Linköping. Här tillagar våra kockar färgstarka och kryddoftande rätter med inspiration från norra Indien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg