tisdag 26 september 2017

Köpenhamn turist

Upplev mer av Koepenhamn för mindre Se alla turistattraktionerna här! Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta.


Upptäck vårt stora urval. Hitta och boka de bästa turerna och aktiviteterna för din resa. Gratis och smidig avbokning betyder att du inte behöver stressa när dina planer ändras.

Köpenhamn är en fantastisk stad att resa till med barn. Här finns massor av roliga aktiviteter för familjen! Från favoriter som Tivoli och Den Blå Planet till båtsightseeing på stadens kanaler, men även gratisaktiviteter som fina lekparker, stränder och klassiska attraktioner. Official visitor guide to holiday in Copenhagen, Denmark, with independent tourist information and guides to attractions the best restaurants, nightlife, shopping. Har man tur så kan man lyckas hitta dansk design, häftiga kläder eller andra föremål till riktigt låga priser.


Utforska staden och få en oförglömlig upplevelse som turist i Danmarks huvudstad. Har du bara några få dagar i staden bör du välja ut ett fåtal sevärdheter och eventuellt en stadsdel som du vill gå på upptäcktsfärd i. Besök återuppbyggda byar, lämningarna efter ett tusen år gammalt slott och vikingamuseer. Det är en buss som drivs på elektricitet, och passerar flera av stadens turistmål, så som Kongens Nytorv och Hovedbanegården.

Lågpriser på Hotell nära Tivoli. Stan ligger på öarna Själland och Amager. Bland annat Nyhavn, Amalienborg, Langelinie och Den lilla sjöjungfrun. I vår familj brukar vi ta den här rundan varje år. Klassikern Tivoli står sig fortfarande bra men det finns också andra sevärdheter som lockar i denna dejliga huvudstad.


Gemyt, design, hembakt bröd och levande ljus. Det är några av beståndsdelarna i uttrycket hygge. Den stora nöjesparken är inte bara en favorit bland turister utan även för danskarna själva.


Eller så gör du som danskarna och tar dig runt med hjälp av cykel. Staden ligger i östligaste Danmark, på öarna Själland och Amager, vid Öresund. Den fortryllende have som byder på alt fra forlystelser, restauranter, teaterforestillinger og koncerter.


Av den anledningen finns flertalet stora stadsdelar med otaliga sevärdheter utspridda över staden. Trodde inte att det skulle vara en SÅ härlig stad? Människor, byggnaderna, butikerna och restaurangerna är så himla snygga. Et særligt turist -kort. Det gælder i 2 4 eller 1timer.


Copenhagen Card giver adgang til mange seværdigheder samt alle rejser med tog, bus og metro i hele. Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en verdensomsejling under havet for børn og voksne. Choose which type of card best suits your trip to Copenhagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg