torsdag 4 april 2019

Kärlek efter 50

Kärlek efter 50

De blev blixtförälskade, flyttade ihop och efter bara några månader var de förlovade. Nu är författaren Mari Jungstedt och hennes fästman Ruben Eliassen redo att ta nästa steg. Vi ska gifta oss nästa sommar, säger Mari. Idag är jag med i Svenska Dagbladet där jag blir intervjuad om hur det kan vara att hitta kärleken efter 50. Självklart finns det fallgropar och saker att se upp med men framför allt så vill jag inge hopp till den som kanske varit i en lång relation och helt plötsligt ska se sig om i dejtingdjungeln.


Nu är det dags – och som en extra fördel kan du hitta kärleken efter medan du gör det! Skapa kärlek i stället för att vänta på den. Undvik den hysteriska hungern efter kärlek , som är girig.


Då blir du som ett hungrigt spöke som bara vill ha. Ha tillit till att kärleken kommer, du vet bara inte när. Vad vi kan få och ge är en mogen kärlek som kräver anpassning och respekt. Det kan och ska ta tid. En kärlek mellan jämlikar som ger många chanser till utveckling.


Förälskad kan man bli, när man hungrig går omkring och längtar efter närhet och ömhet och träffar någon med samma behov. Personer över år blir allt mer positiva till nätdejting. En undersök på sajten Silvergen. Men hur ska man gå tillväga om man vill hitta kärleken över år?


Med det sagt så anser vissa personer att det inte är samma sak att bli förälskad efter som det är att bli förälskad vid 17. De personer som befinner sig i denna ålder kan känna samma fjärilar i magen som en yngre person. Man kan rodna vid och få svettiga händer vid när man träffar sin nya kärlek.


Bli tillgänglig för kärlek. Skippa kravlistan för hur din blivande partner ska vara. Den gör bara att du begränsar dig själv. Stanna inte i en halvbra relation som du tror ska bli bra om bara din partner förändrar sig. Fundera i stället över hur du behöver vara och vad du ska göra för att bli mer tillgänglig för kärleken.


De flesta av oss vill ha en partner att dela livet med och söker efter livslång kärlek. Men när du väl har träffat någon, hur kan du egentligen avgöra om det är äkta kärlek eller ej? Darling har kartlagt detta hur vi påverkas av kärlek , hur den definieras av forskarna och hur du bäst håller den i liv genom åren! Förväntningar som i sin tur kan skapa myter om vad det innebär att ha sex i högre ålder. Efter – vad händer med kärleken när kroppen och livet förändras?


Kärlek efter 50

Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens Nyheter inte bara är ett namn. Därför sätter vi punkt även i vår tid. Men när du väljer en dejtingsida bör du inte primärt utgå från din ålder, börja istället med att söka efter en dejtingsida som passar din personlighet. De fann rätt först efter 60. Stefan mötte sin stora kärlek Herdis genom eDarling.


När vi möter dem visar det sig att det är Stefans 60-årsdag just idag, och om några dagar är det Herdis tur. Dessa sju kvinnor visar att det är möjligt att gifta sig vid vilken ålder som helst – och att sann kärlek verkligen är värt att vänta på. Dating för aktiva -plussare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg