fredag 5 april 2019

Skräckfilmer topplista

Hitta nya och gamla favoriter bland skräckfilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Såhär under Halloweenveckan, så vill väldigt många titta på skräckfilmer. Alla har vi lite olika definitioner och preferenser över vad som kan klassas som skräck och särskilt vad som är bra skräck.


Jag har här sammanställt:s topplista över de skräckfilmer som deras medlemmar givit högst betyg. Jag tycker nämligen om allt från övernaturliga rysare till klassiska skräckfilmer om mördare och allt som finns där emellan.

Skräckfilm är populärt. Rysarnytt har tillsammans med K. I topplistan visar vi veckans mest populära produkter i vårt sortiment, med den allra mest omtyckta produkten först. James Gunn tipsar om skräckfilmer för Halloween MovieZine. Test: klassiska skräckfilmer , hur många har du sett? Tanken som slagit alla som varit ensamma ute i sommarstugan och tittat ut i mörkret: står det någon där ute och tittar tillbaka?


Här är våra otäckaste, sjukaste, blodigaste, mest skrämmande och mest älskade thrillers, slashers och rysare - enligt läsarnas betyg. Eller helt enkelt de bästa (värsta?) skräckfilmerna genom tiderna.

Kanske finns dina kommande mardrömmar med här nedan? För att du även i år ska kunna hitta guldkornen i skräckens svarta sandlåda har vi här samlat ihop stycken rysare att se fram emot inför året som ligger. Tales of Halloween” är en antologi med korta, smarta, roliga och riktigt ondskefulla skräckfilmer som alla på något sätt har med Halloween att göra. Netflix du inte får missa. Om du heter efter fler bra filmer baserade på Stephen Kings bokskatt, se vår lista över kommande skräckfilmer där Jurtjyrkogården är med.


Fri frakt Fri frakt när du handlar för över 6kr! Bonusprogram Din stjärnstatus gör skillnaden! Däremot tycker jag väldigt mycket om skräckfilmer. Jag älskar sånt, när man blir livrädd. Framför allt när det händer något som man inte förväntar sig, typ som att det hoppar ut en gubbe ur en garderob med en motorsåg eller nåt, även om det kanske är lite extremt.


En film som hamnat högt på topplistorna och som definitivt förtjänar en plats där. Inte den mest originella filmen i år men ändå stark skildring om hur mänskliga trauman framkallar monster och sätter familjerelationer i skruvstädet. Starka rollprestationer i ett nervpirrande drama om den sköra balansen mellan fantasi och verklighet.


Det gör att listan inte ändras lika ofta som den vanliga topplistan. Eftersom filmgenrer ofta överskrider varandra kan en och samma film förekomma i två topplistor. Silverscreen Topp 1plockar ut filmer med vissa utvalda kriterier.


Mer topplistor och annat om film hittar du på GreatestMovies. En ung Linda Blair blir besatt av en demon.

Prästen Damien Karras (Jason Miller) kan inte få bort den utan kallar in det stora artelleriet, Lankester Merrin (Max von Sydow). En av de mest klassiska och ikoniska skräckfilmer som finns. Filmen fick två Oscars. Han är ju ändå Satans son.


Detta är en reviderad version av en lista som tidigare publicerats annorstädes) Det fungerar bra att blanda skräck med humor, speciellt när man gör det med så finjusterade karaktärer som i denna varmhjärtade parodi på filmer som Texas Chain Saw Massacre eller Wrong Turn. Den har dessutom banat väg inte bara för en hel liten genre hajfilmer, utan inspirerade en lång rad andra skräckfilmer med djurtema. Förmodligen når ingen av efterföljarna upp till originalets kvalitet.


Elias Björkman tipsar om tio favoriter bland skräckfilmer att njuta av i mörkret. Jag behöver tips på bra skräckfilmer , dvs riktigt. Artiklar i kategorin Japanska skräckfilmer Följande sidor (av totalt 13) finns i denna kategori. Det kommer ständigt nya titlar till streamingtjänsten Viaplay.


Vi tipsar om filmer och serier inom alla genrer du måste se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg