torsdag 11 april 2019

Ist inloggning

Ist inloggning

IST Home möjliggör för nätverket runt ett barn att samverka för att bära det från litet barn till flygfärdig vuxen. Vi skapar en värld där du och dina barn kan utvecklas tillsammans med andra. IST Everyday består av produkterna IST Administration, IST Lärande, IST Schema och IST Everyday Services. IST Support Vi som arbetar med support är kunniga inom både verksamhet och teknik.


Vi strävar efter personliga kontakter för att du som användare ska få en så. Här finns också funktioner som gör det lättare för vårdnadshavare och administratörer att kommunicera med varandra på ett effektivt och säkert sätt. Nu är IST lärande igång på Braås skola. Elever och vårdnadshavare har möjlighet att logga in och följa elevens utveckling.


När du kommit in i programmet kan du själv skapa en inloggning (användarnamn och lösenord). Har du glömt ditt anv. Under Relaterad information hittar du en lathund för IST Länkportalen.


Ist inloggning

Det här kan du som vårdnadshavare göra via IST Länkportalen (Dexter och IST lärande) I Dexter kan du. IST Medgivande är en molnbaserad lösning för enkel hantering av föräldramedgivande. Tjänsten underlättar för kommuner och skolor att hämta in information från föräldrar som på ett smidigt sätt kan ge sitt godkännande digitalt. Om du har skyddad adress hjälper Barn- och utbildningskontoret dig med en ansökan. Om det är första gången du loggar in, ska du logga in med E-id.


När du loggat in kan du ändra dina inloggningsuppgifter under menyn Uppgifter. Välkommen till Trelleborgs kommuns webblösning för förskola, grundskola och fritidshem! Här kan du ansöka till skola, förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem. Om du saknar inloggningsuppgifter tar du en kontakt med din studie- och yrkesvägledare.


För er som inte vill använda er av denna funktion finns det möjlighet att ansöka om ett användarkonto på inloggningssidan för IST – förskola och fritidshem. Hjälp med inloggning utan e-legitimation Om du inte har någon e-legitimation, kontakta Halmstad direkt som kan hjälpa dig genom att logga in som ombud. Kontakta Halmstad Direkt på Rådhuset eller medborgarservice på Andersberg för att skaffa Skol-ID. Username: Password: Powered by IST Education Platform.


I IST Lärande kan du ta del av bedömningar, omdömen, utvecklingssamtal och dokumention av stödåtgärder. Inloggning IST Lärande. För närvarande kan du som vårdnadshavare inte logga in på IST Lärande. Nytt inloggningssätt med Mobilt BankID kommer snart.


Personalingång Denna ingång riktar sig till dig som personal i skola, vill du istället logga in som förälder kan du klicka på knappen Föräldraingång. Du som har barn i kommunens grundskolor använder dig av Dexter för att se betyg, schema samt att göra sjukanmälan. Härifrån kan du även ta dig vidare till vår skolplattform IST - lärande för att ta del av ditt barns planeringar, bedömningar, omdömen samt specialpedagogisk dokumentation. Bank-ID behövs för inloggning. För att påbörja en ansökan väljer du verksamhet i menyn ovan.


Du kan också logga in som studerande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg