torsdag 25 april 2019

Roliga rim skämt

Snygga kvalitetsfälgar till lågt pris. Platta skämt : En kategori fylld med de mest platta och löjliga skämt som finns. En hel kategori med roliga skämt som egentligen saknar någon mening. De kräver att du har en väldigt torr humor! En man som precis fyllt år hade det bästa jobbet, stor villa, snygg fru och allt.


Men det kom en dag då han förlorade jobbet, frun lämnade honom, villan var.

Här hittar du mängder av roliga skämt och roliga historier inom en rad olika kategorier, som t. Roliga historier, Blondinskämt, Bellman, Snuskiga skämt och mycket mer! Om du saknar något roligt skämt eller en rolig historia så varför inte skicka in det som ett bidrag till oss? Födelsedagar, denna högtid vi alla uppskattar för att man får saker och presenter.


Men det kan ju vara roligt även om man får ett fiffigt litet rim på sin present att läsa innan man sliter loss pappret runt gåvan eller presenten. De Roliga Skämt är platsen där du kan hitta flera timmars underhållning i form av roliga skämt och mer därtill. Vi har delat in alla skämt i deras respektive kategorier så att det ska vara lättare för dig att hitta fram till dem som du letar efter. Efter en lång dag på jobbet gick Johan och lade sig.


Han kysste sin fru på kinden, kröp ner i sängen och somnade.

Plötsligt vaknade han med ett ryck och. Behöver du fylla på lagret med roliga skämt att dra för kollegorna i fikarummet eller polarna på hemmafesten? Då har du kommit helt rätt! Här listar vi massvis med roliga skämt och vitsar.


Det är bara att försöka komma ihåg så många du bara kan, så kommer du garanterat kunna leverera en och annan skrattfest. De bästa judeskämten som får dig att skratta. Det är inte politiskt korrekt men det är verkligen kul. Läs själv här på siden.


Rasistiska skämt Oavsett geografi, hudfärg eller tro kan det vara så att du känner dig illa till mods av dessa rent rasistiska skämt. De är riktade mod alla möjliga och absolut inte tänkt som hets mot någon särskild. Flera av vitsarna är korta men ändå ”slagkraftiga” och det gör att de passar som SMS- skämt. Här nedan finns korta fräckisar i form av ordvitsar. Vet ni förresten vad det är som är kort, hårt och skitit i ena änden?


Jo, det är fräckisarna längre ned på den här sidan. En stor anledning till detta är att dem är. Och frugan hans trodde att det var det rimmet han vunnit på.


Fast alla andra i byn visste ju att det var ”under-kjolen- rimmet ” han vann på och inte ”kyrkan- rimmet ”, så när hans fru fick frågan hur gubben hennes kunde rimma så där, så blev svaret: – Jag vet inte, han har ju bara varit där nere tre gånger. Dåliga skämt är tråkiga skämt som är så dåliga att de (förhoppningsvis) blir roliga.

Vi har samlat ett stort antal både riktigt dåliga och ganska roliga skämt. Gillar du skämten får du gärna klicka på tummen upp, då hamnar skämten i vår topplista. Dock kan det ta på tok för lång tid att berätta för vissa personer. Här har vi samlat roliga historier som är av varierande läng men alla historierna har en sak gemensamt – dom är roliga ! Skämt behöver inte vara långa för att vara roliga.


Många gånger är de helt enkelt för komplicerade, och vissa människor blir då förvirrade. Korta skämt kan dock bli roliga utan några problem. Dessutom kommer du alltid att kunna återberätta dem för dina vänner och familj.


Man brukar ofta säga att torra skämt är platta, grova, vulgära eller uppenbara. I motsättning till vad man skulle tro till namnet så får torra skämt ofta en att dra på smilbanden. Utvalda dåliga skämt 1-10. Vem vinner i schack – Bush eller Osama Bin Ladin?


Det var ett stort arbetsamt jobb, men nu är dessa roliga historierna om de yrken tillverkade och klara att konsumeras. Vissa yrken med många skämt som brandman och elektriker har fått en egen kategori i vänstermenyn. Vad sa amerikanen som skulle klippa sig hos frisören? Roliga bröllopstelegram Postad på SkrattNet för länge sedan Då det närmar sig bröllop så är det väldigt ofta som några ovanliga telegram smyger sig in bland de som kusinerna och kompisarna brukar skicka.


Till skratt och skämt njut av dagen den är din vi önskar den blir jättefin. Den perfekta åldern är någonstans mellan att vara gammal nog till att veta bättre, och ung nog att inte bry sig. Förbaskat förbenat Telegrammet försenat men lika välment ändå vi gratulerar jubilaren.


Medan livet blommar än var minut värdera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg