måndag 8 april 2019

Hur träffar man någon

Det finns inte bara en ”den rätta”. Hur träffar man någon ny om man inte står ut med Tinder och sociala medier? Har varit ensam i fyra år sedan en skilsmässa.


Bästa sättet att träffa någon är egentligen flera olika sätt i kombination… Ett viktigt sätt är att våga vara tydlig med att du är singel och vill träffa någon. När företag söker ny personal smyger de inte med det, de annonserar, eller hur ?

Skaffa en dejtingprofil och ge dig ut på marknaden. Jag tycker att träffa någon på nätet är bästa sätt att veta hur seriös man är. Att ha en bild av hur din nästa kärlek ska vara gör det supersvårt att träffa hen.


Var öppen och testa en helt annan typ än du brukar träffa eller ge den där dejten en till chans även om ni inte klickade första gången ni sågs. Oavsett om du träffar din nya kärlek eller inte, så kommer du garanterat ha kul när du vidgar dina. Kanske inte känt mig riktigt redo. Man kan skriva i lugn och ro, fundera på vad man vill säga och få en känsla för den andra innan man träffas.


Man kan fundera över bra fraser hemma och öva på hur och vad man ska säga.

Det kan man faktiskt öva på. Ofta funkar det väldigt bra att ta. Jag undrar hur man träffar någon att ha sex med? Alla andra verkar ha sex. Jag har aldrig träffat någon som vill.


Det är lätt att tro att alla andra har haft sex. Många undrar över precis detta. Det viktigaste är att inte ha sex förrän båda vill. Det är väl så att man måste röra sig bland människor i den mån det går och hoppas att man en dag träffar rätt. Tricket tror jag är att försöka vara nöjd med det man har, även om det ibland känns tomt och trist att bara vara mamma.


Man behöver bli bekräftad av en vuxen, en partner, också. Ibland önskar jag att jag träffar en ny först, det skulle nog kännas lättare för mig. Om man hittar man kärleken i någon annan så kommer man inte tänka på sitt ex längre. Att bli kär i någon annan tipsa en om.


Bildkälla: Shutterstock. Det tar tid och låt det göra det.

Man måste låta sig få vara ledsen och gråta ut för att det ska läka och bli bra igen. Om du är singel och dejtar vet du antagligen hur svårt det är att hitta någon du vill träffa mer än en gång. Eller ja, alla som varit single and ready to mingle kan antagligen känna igen sig i det. Men, när man väl hittar den där personen som man kanske till och med börjar bli lite kär i är det ju hur svårt som helst att veta hur man ska göra.


Hur inleder man en seriös relation i dessa Tindertider? Oftast känns det inte som att det finns några förutsättningar alls när man väl träffar någon irl! Blir väldigt tillkrystat.


Jag lyckades faktiskt bli upp över öronen förälskad i en kille som jag träffat via nätdejtande. Vad är det bästa sättet att lära känna en tjej och börja gå ut med henne om man inte känner någon alls? Hur man släpper taget och går vidare med sitt liv efter att ett förhållande tagit slut, Och hur man träffar någon ny efter att ett förhållande tagit slut.


Värdefulla råd du kan ta del av från när ett förhållande tar slut. Man kan träffas på helt random ställen, en jag känner har träffat sin partner på en antagning till en musikalskola, två andra har träffat sina på jobbet, eller genom gemensamma vänner på en fest. Eller känns det bara hopplöst, som om du aldrig kommer att känna likadant för någon annan? Att komma över sitt ex är ingen lätt sak. Förlorar du en står dig tusen åter” hjälper föga när det bara är en enda du vill ha, eller hur ? Man KAN komma över sitt ex.


Och man KAN också träffa någon ny. Man har förlorat någon som har tagit hand om, klappat, kramat, lyssnat och lovat att alltid vara där. Någon som man kan läsa utan och innantill och som man vet hur dom mår bara genom hur dom vinklar ett ögonbryn. Detta måste man ta på allvar.


Men det GÅR att gå vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg