måndag 29 april 2019

Kolla saldo comviq 110#

Varför syns inte mitt saldo när jag har tankat? Ibland kan det ta ett tag för systemen att uppdatera all nödvändig information. Kontrollera först så att pengarna har dragits från ditt bankkonto. Om du har tankat via comviq. Behöver du ringa en släkting utomlands?


Eller vill du skänka några kronor till en välgörenhet? Saldo finns i valörerna kr och 1kr. Du tankar antingen på vår hemsida eller genom att logga in på Mitt konto. Ring 2för att veta ditt saldo via en röst, 2för att kolla din för att ändra inställningar samt kolla bonus, 2för kundtjänst samt 2för att kontrolla din telefonsvarare.


Så här kollar du saldo och surfmängd för ditt kontantkort. Jag kollade för skojs skull med ett fungerande Teliaabonnemang (månadsfaktura) i en Samsung Galaxy Note med Android 8. Menyn för simkortstatus finns. Där kan jag se nätverk, typ, signalstyrka och status för service, roaming och mobilnätet, men det finns inte ens en rad för telefonnummer där, och det gör det inte någon annanstans i menyerna heller.


Kolla saldo comviq 110#

Du ringer med den prisplan du senast har tankat. Kolla ditt saldo enkelt! Det gör du via hemsidan, välja Jojo-tjänster och ”Se saldo. Fyll i kortnummer samt CVC-ko klicka på Se mitt kort och sedan på ”Återladda”.


Laddningen skickas då ut till biljettsystemet igen. Och täcker 9procent av Sveriges befolkning. Comviq delar nät med Tele Telia och Telenor.


Detta är lika bra som Telia som är Sveriges största och stabilaste teleoperatör. Telenor saldo - Skicka ett SMS med kodord SALDO till nummer 222. Jag kan inte för mitt liv hitta vad koden för detta är. Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna.


Genom några enkla knapptryckningar kan du snabbt få veta hur mycket du ringt, surfat eller skickat sms för. Du kan även se ditt saldo på Mitt Telia. Om dagar passerat sedan du laddade behöver du göra en återladdning. Hur lång giltighetstid har jag på mitt kontantkort? Med hjälp av tjänsten Mittpå 3:s hemsida kan du se vilken prisplan du har för ditt kontantkort och även kolla saldot på ditt kontantkort.


Kan jag välja nummer till mitt. Håll koll på allt med Mitt Tele2. I Mitt Telehar du koll på allt som rör ditt abonnemang. Här kan du bland annat ändra ditt abonnemang, följa din.


Här har vi samlat all information du kan behöva kring ditt kontantkort. Hur du registrerar, aktiverar och laddar det. Vi delar mobilnät med Telia, Teleoch Telenor, och har en befolkningstäckning på över.


Kolla saldo comviq 110#

Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg