onsdag 3 april 2019

Jofotex

Jofotex

Jag har beställt tyg några gånger nu från webshopen. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Jofotex AB är ett mindre aktiebolag med anställda.


Jofotex

Jag heter Josefin Netz och jobbar som Inköpare på NK. Jag bor tillsammans med min man och vår son på år på Ingarö, i Stockholms skärgård. Handla heminredning online. Stort utbud av gardiner, sängkläder, mattor, möbler, dekoration och belysning.


Inredning till bra priser hos jotex. Cookies används för att vår webbplats ska fungera och för att tillhandahålla, utveckla och utvärdera tjänster i våra digitala kanaler, samt. Var tredje svensk får sin post i Kivra. Och snart även kvitton. Upplev lugnet med digital post du med.


Fördelningen i styrelsen är 5 män. På vägen hem från Skåne, Öland och Astrid Lindgrens värld var vi naturligtvis tvungna att ta vägen över Söderköping och Jofotex. Hos Jonic Textil hittar du ett stort utbud av tyger, sybehör och textil.


Vi har allt du behöver för din sömna i alla möjliga färger och former. Bomullsjersey med vackra tryck av blommor så som pioner, prästkragar, rosor, tulpaner, rödklöver, blåklintar och vallmo. Om du klickar på länken ovan kommer du till en webbplats som inte drivs av förteckning. Förteckning är inte ansvarig för innehållet eller. Med våra sängkjolar kan du enkelt och snabbt förändra skepnad på din säng.


Sängkappan har en slät kappa med öppet hörn med tyglapp bakom. Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Här hittar du din sängkappa för enkelsäng och dubbelsäng. Hos Chilli finner du Badrumsmatta i hög kvalitet till bra pris – Köp från endast 1kr.


På Ratsit hittar du Telefonnummer. Sista veckan av semestern åkte jag och barnen ner till Malmö och släkten där. Vi skulle hämta mormor i Linköping, så vi gjorde en avstickare till Söderköping.


Jofotex

Oj vad roligt att handla tyger. Det blev ett par meter. Vävd bomull med disneyprinsessor. Som på gymmet men här syr och handarbetar vi. Hittade tyg till jackan jag ska sy (annat inlägg) och sen lite annat.


Välkommen till Sparvens Systudio som ligger på Fix Punkten i lokaler med lång textil historia. Shoppa säsongens inredning på Ellos till bra priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg