onsdag 4 april 2018

Nyttig middag

För dig som kämpar med att få till en balanserad vardag - här har vi letat upp nyttiga middagar. Goda och hälsosamma recept med mycket. Det ska vara enkelt och framför allt gott att laga en nyttig middag. Här har vi samlat våra bästa recept som passar lika bra till vardag som fest! RECEPT Nyttiga recept.


Nyttig mat är olika för olika människor - men att vi bör få i oss 5g frukt och grönt varje dag är väl beprövat.

Vi har handplockat middagar med hög andel frukt och grönt. Samt nyttigare varianter på godsaker som du kan unna dig av och till. Enkel och nyttig middag på bara min. Prova denna läckra wok med blomkål och jordnötter, så behöver du inte stressa över middagsmaten. Samma gamla vanliga mat på middagsbordet?


Få ny inspiration med MåBra:s sunda veckomeny! Varje vecka sätter vår viktcoach ihop en komplett matsedel med nyttiga recept – perfekt för dig som vill äta nyttigt och äta dig mätt. Tips på nyttiga och lättlagade middagar ! Här hittar du nyttiga recept och färdiga veckomenyer på nyttiga middagar för hela familjen!

Varsågod - här hittar du nyttiga ,goda och enkla middagar för hela veckan! ViktVäktarna i samarbete med Köket. Räck upp handen om du också gillar paj! Till lunch, middag och efterrätt, tack. Den här grönkålsvarianten är lika delar energirik som god.


Lättlagade och nyttiga middagar under 5kalorier. För en enklare och godare vardag! Smarta matlådor för olika tillfällen. Kolla in vår guide över vilken typ av låda som passar vid vilket tillfälle. Perfekt i vardagspusslet för hela familjen!


Veckans meny med sju smala recept! Jullovet är slut och vi måste hitta tillbaka till rutinerna – även när det gäller maten. Vad blir det till middag ? Ställer du dig själv den frågan, så få ny inspiration till enkel och nyttig middagsmat med I FORMs veckomeny. Detta får du med I FORMs veckomeny. Recept som tar max min att laga.


Max 6kcal i varje rätt. En vegetarisk rätt och en fiskrätt på varje meny. Sunda rätter med grönsaker varje dag.

Kyckling till middag ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg