måndag 16 april 2018

Nya parfymer 2017

Köp din nya favorit hos Sniph. Handla parfymer upp till billigare än rekommenderat pris. Snabb och billig frakt. Parfym, eau de toilette och eau de oil.


Hitta senaste parfymerna och upptäck din nya favoritdoft.

CHICs skönhetsredaktör Filippa Berg har luktat sig igenom sortimentet – så att du kan hitta en ny favorit! ELLEs beautyredaktör Carin Hellman djupdyker i den senaste, mest spännande, dofttrenden. INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR Ni som läst min blogg ett par år vet ju att jag har lite problem när det kommer till parfym, jag tröttnar nämligen väldigt lätt och har svårt att hitta någon jag tycker passar mig ordentligt. Letar du efter tidlösa parfymer som är rekommenderade oavsett lanseringsår så finns det även allmän topplista för kvinnor och män. Det kostar att lukta gott, och att hitta den perfekta parfymen kan vara svårt - i synnerhet om det är till någon annan.


ALLA dessa parfymer , även om jag AVSKYR patcholi, som alltid luktar så starkt på min kropp och ”tar över” alla de andra doftnoterna #128577; Och Clean parfymen är bara att glömma! Jag har gillat nästan alla Cleanparfymer jag har fått chansen att lukta på, men de går inte ihop med min kroppskemi. Här är fem favoriter, som fått toppbetyg av många kvinnor och bara osar girlpower.

Som namnet antyder är det här en väldigt blommig doft. Blomtonerna balanseras med härlig vanilj och bildar tillsammans en romantisk parfym. Boss Bottled Tonic är en ny fräsch doft som har blivit omåttligt populär.


Med denna får du en maskulin doft med en elegant kombination av sofistikerade citrus-, krydd- och tränoter. Du hittar favoriten här. Självklart har vi inte glömt tjejerna! Hos oss är det du som kund som bestämmer vilka parfymer som ska stå i fokus. Vi uppdaterar ofta våra parfym topplistor.


Vi hänvisar endast till butiker där du får minst dagars öppet köp, bästa priserna, snabba leveranser, fri frakt och ett rikligt utbud på parfymer och parfym-varumärken. Prenumerera på parfym och upptäck din nya favoritdoft! Hitta din favoritparfym idag. Vi har ett brett sortiment av dofter.


En ny , fräsch eau de toilette-variant från en av världens, och Sveriges mest sålda dofter: Black Opium. Det typiska kaffe- och gourmandackorden från originalet finns kvar, men känslan är är mer som en uppfriskande frappuccino. Päron och citrus formar toppen, hjärtat är komponerat kring vita blommor och botten är träig.


Prada utökar parfymfamiljen med den komplexa nya doften, Carbon.

En klassisk men urban fougère med italiensk bergamott, peppar och lavendel vars sammansättning påminner om torrt kol. Likt många av Pradas dofter har denna ett metalliskt doftskimmer. Radikal, modern, Prada.


För att göra det enklare för dig har vi samlat de bästsäljande parfymerna för tjejer och killar hos oss. Upptäck en ny spännande favorit eller låt en klassiker återkomma till doftgarderoben! Detta skapar en unik och ny doft som bara du använder, men fortfarande kommer undertonerna av favoritparfymen ge en igenkännlig och naturlig känsla till den uppdaterade versionen. På detta sättet blir det mindre utmanande att prova nya parfymer , ut över det ger det dig även möjligheten att skapa din helt unika doft. Man brukar tala om att man delar in parfymer för kvinnor i olika kategorier, närmare bestämt orientaliska parfymer med kryddiga och lite tyngre inslag och som ofta beskrivs som sensuella, nästa kategori är fruktiga eller fräscha parfymer där citrusdoften står i fokus.


Dessa parfymer uppfattas ofta som friska, svala och fräscha. I vårt nyhetsbrev kan du läsa allt om nyheter och få exklusiva erbjudanden. Båda Biancas parfymer stor spridning och sålde slut på endast dagar.


Nordicfeel har även skapat parfymen Hotshot tillsammans med -stjärnan Linn Ahlborg. Så bygger du din doftgarderob.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg