tisdag 10 april 2018

Beväpna

Skoldistriktet Montpelier på landsbygden i USA:s delstat Ohio planerar att beväpna vaktmästare med handeldvapen för att skydda elever. Mot dem som argumenterar för att beväpna rebellerna kan videon användas som mothugg. Ja, vi, vi ska beväpna oss.


We’re Only in It for the. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra.

Ett annat ord för beväpna är armera vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet beväpna. Beväpna Er med Ebba Grön.


Mixat har Michael Ilbert gjort i mytomspunna Hansastudio (Iggy Pop, David Bowie, Nick Cave) i Berlin. I texten uttrycks kraftigt negativa känslor mot tidigare och nuvarande medlemmar av svenska kungahuset samt sångerskan Zarah Leander. USA USA:s president Donald Trump överväger att låta lärare beväpna sig för att motverka fler skolskjutningar. Men en lärare som överlevde massakern på Marjory Stoneman Douglas High School sågar förslaget.


Ja ja, ja hatar hela borgeligheten ja ja, ja hatar hela kungahuset ja vi, vi ska beväpna oss ja vi, vi ska beväpna.

Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Vägen Till Ett Hjärta. Mixade gjorde Michael Ilbert i mytomspunna Hansastudio (Iggy Pop, David Bowie, Nick Cave) i Berlin.


På sociala medier uppmanar de medborgarna att beväpna sig. Bör medborgare beväpna sig mot det nya våldet? Ja, anser Kent Ekeroth som säger det många redan tänkt på, men inte vågat säga högt. Det svenska rättssamhället är svagt och särskilt kvinnor i landet är paralyserade medan skrattande våldtäktsmän släpps fria utan påföljd.


Pink Pistols är dock inte, som man kanske skulle kunna tro, kopplade till varken vapenlobbygruppen NRA eller det republikanska partiet. Gwendolyn Patton är libertarian och gruppen beskriver sig som en självförsvarsorganisation för HBTQ-personer. Man sponsrar kurser i skjutning och uppmanar medlemmarna att beväpna sig – inom lagens gränser. Det går inte att kriga sig till fred precis och det går inte att slå sig till kärlek.


Vapenexport undergräver effektivt arbetet för mänsklig säkerhet. Därför bör Sverige inte beväpna andra länder. Mest akut gäller detta kvinnohatande diktaturer som Saudiarabien.


Verb som kan ha minst ett objekt, t. Skolans styrelse av förtroendevalda har godkänt ett förslag om att beväpna poliser på campus.

Hitta information och översättning här! Nej, man får beväpna sig med ganska mycket själslig styrka för klara av det. Enligt polisen planerar löst sammansatta gäng att beväpna sig med skjutvapen och basebollträn och bege sig ut på stränderna för en andra holmgång. Kanske skulle man ge sig ut på jakt i gryningen, låna en hund som täckmantel och beväpna sig med påk.


Tullpersonalen fick i sedvanlig ordning inte beväpna sig och facket införde därför ett skyddsstopp och tullpersonalen tvingades att gå hem. Enda gången tullpersonalen får beväpna sig är när de gör förberedda tillslag, då man grundar sig på nödvärnsrätten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg