tisdag 17 april 2018

Blinddejt

Find blind date from the best blind dating site. Nedan hittar du en lista på alla som är intresserade av en blinddejt. Newsner ger dig nyheter som berör! Att dejta på internet är inte detsamma för alla människor.


En del vill lära känna den andra personen genom möten och telefonsamtal. Sjuksköterskan Rosanna är van vid att ta hand om alla andra, men nu vill hon sätta sig själv i första rummet. Dejten Zacke blir betagen av henne, men håller han måttet?


Kärlek sägs vara nyckeln till lycka, men hur hittar man den? Följ några av Sveriges alla singlar som går på blinddejt. Andréas Johansson, 4 mördade en småbarnsmamma i Trollhättan. Pensionerade kriminalkommissarien Thord Haraldsson berättar om fallet. Var positiv och ha inte skyhöga förväntningar på din blinddejt , annars är det lätt hänt att har du skapat en drömbild av hur din dejt kommer att se ut och bete sig och det kan bara sluta på ett sätt - pannkaka.


Blinddejt

Hon gick på en blinddejt – nu är hon och hennes två små barn försvunna. Och deras hus har brunnit upp. Nu fruktar polisen i Virginia Beach, USA, att Monica Bogart Lamping och hennes två små barn, Kai, och Oria, månader, är i fara. Hur ser en blinddejt ut när en hel nation följer den från tv-soffan? Möt nervösa, romantiska och hopplösa försök att para ihop två vitt skilda människor i alla åldrar under en middag i romantisk miljö.


Ibland är det attraktion från första stun ibland är dejten över innan den ens har börjat. Gå på blinddejt eller speeddejt. Det blir allt mer vanligt att barer och restauranger erbjuder lite mer alternativa sätt att dejta på.


Morfar Ginko i Stockholm ordnade till exempel en ”Första Ginko dejten” på Alla Hjärtans dag som blev mycket populär. De har bestämt sig för att ordna en till sån kväll, maj. I ett försök att hitta tillbaka till varandra går Fredde och Mickan på ytterligare en blinddejt.


Och äntligen är de helt ärliga och öppna mot varandra. Efter en katastrofal blinddejt är de ensamstående föräldrarna Lauren (Barrymore) och Jim (Sandler) bara överens om en enda sak: De vill aldrig ses igen. Men när de oberoende av varandra bestämmer sig för en lyxig safarisemester i Afrika tillsammans med sina barn tvingas de alla dela hotellrum. Filmen handlar om en blinddejt som går snett.


Det var för fem år sedan som Malin Lindberg såg fotot på Thomas hos hans mormor Tyra som bodde på äldreboende där hon jobbade. Det motsvarar att procent av orden är vanligare. I Storbritannien har Ford och dejting-appen Tinder matchat ihop singlar för en blinddejt i ikoniska sportbilen Ford Mustang.


Paren kopplades ihop efter att de valt att lära känna en Tinder-profil med beskrivningen ”det här är dejten du väntat på – Ford Mustang tar dig på dina drömmars blinddejt ”. Veckan därpå är fullbokad av dejter. På tisdagen träffar jag en kille för att dricka kaffe på ett kafé i stan. Jag har aldrig varit på en blinddejt tidigare och oroar mig för att jag inte ska känna igen honom.


Blinddejt

Jag funderar nervöst över om jag borde ha bett honom bära en röd ros i kavajslaget, men det visar sig vara lugnt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg