fredag 6 april 2018

Familjeterapi nacka

Psykoterapi, rådgivning och behandling kan inte lösa alla bekymmer men det kan hjälpa oss att få en ökad förståelse för vad som händer inom oss själva och i våra nära relationer. I Jämföraren kan du se vilka som finns att välja mellan. Nacka kommun har kundval inom familjerådgivning. Allmän kommunikation Ta Saltsöbanan till Nackastation eller buss till Finntorpstation.


Familjeterapi nacka

Maj Ohm-Zalitis AB terapi och behandling. Juni Soultime i Stockholm AB. September Alea Curatio. Oktober Evidentia psykologi AB. Valdistriktet röstar borgerligt.


Familjebehandlarna är socionomer, eller jämförbart, och alla har grundläggande psykoterapiutbildning och flertal vidareutbildningar inom områden som familjeterapi , anknytning, relations- och kommunikationsproblematik. Madelen Alling är socionom med vidareutbildning i familjeterapi och auktoriserad familjerådgivare. Hon har en relationell grundutbildning i psykoterapi på psykodynamisk och systemisk grund med kognitiv orientering, har läst metoder i klinisk sexologi samt har en grundkurs i EFT (Emotionally Focused Couples Therapy). Läs mer om våra föräldraföreläsningar här.


Du kan söka i Stockholms kommun via Allvarligt talat – Stockholms familjerådgivare, till kostnaden 4kr för min. Ni betalar på plats med SWISH eller kontant. Avbokning inom timmar kostar 5kr i Nacka och 4kr i Stockholms stad. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies.


Hitta och få information om nacka familjeterapi saltsjöbaden i Saltsjöbaden och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Jag erbjuder psykoterapi, familjerådgivning och parterapi centralt i Nacka. Orsakerna till att människor kontaktar mig varierar. Det kan handla om oro, ångest, nedstämdhet, stress, låg självkänsla eller relationsproblem. Ibland har man inget definierat problem eller lidande utan vill bara förstå mer om sig själv och sitt samspel med.


Vi är utbildade och auktoriserade speciellt för familjerådgivning och parterapi samt erbjuder hjälp för er som bor i Stockholm, Nacka , Lidingö, Dandery Täby. Vår mottagning erbjuder parrådgivning, parterapi, familjeterapi och familjerådgivning i Stockholm med Omnejd. Vi har samarbetsavtal med Dandery Ekerö, Järfälla, Lidingö, Nacka , Solna, Stockholm och Täby kommuns familjerådgivning.


Tillsammans hjälper vi dig nå målen för din personliga utveckling. Du som bor i Nacka betalar 3kronor. Antalet samtal kan varierar mellan 1-ggr. Vid särskilda skäl kan ytterligare samtal beviljas. Bor du i Nacka inleds rådgivningen med ett parsamtal.


Familjeterapi nacka

Familjeterapi Boo - dödsboanmälan, parterapi, föräldraskap, barnbidrag, budgetrådgivning, adoption, funktionshinder, anhörigkonsulent, psykoterapi, arbeta inom. SPI – Erbjuder familjerådgivning, familjeterapi och familjerådgivare med hjälp av mångårigt erfarna psykologer, psykoterapeuter samt psykiatriker. Vad är Familjeterapi – och vem är den bra för? Nedan presenteras två beskrivningar av familjeterapi , den första av Johan Sundelin, den andra av Magnus Ringborg (Klicka här!) Av Johan Sundelin.


Denna kortfattade framställning presenterar de centrala kärnkomponenterna och utgångspunkterna för denna psykoterapeutiska modell. Jag tar emot vuxna, unga vuxna, tonåringar och föräldrar med tonåringar för kortare eller längre samtalskontakt, stödsamtal och konsultation. Jag är psykodynamiskt skolad med vidareutbildad i sexologi, korttidsterapi, psykosomatik, familjeterapi och sorgearbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg