fredag 20 april 2018

Fake följare på instagram

Rate climate actions and stay updated on the climate crisis. Give climate love #128154; , suggest climate ideas #128161; and give climate warnings ⚠️. Instagram Att ha många följare kan för många som är, eller vill bli, influencers vara kritiskt för att få uppmärksamhet. Dessvärre går det idag att köpa fejkade följare som kan boosta siffrorna, vilket kan hjälpa till att landa det där sponsoravtalet med det häftiga varumärket.


Hur identifierar man ett fake -konto?

Det allra lättaste sättet att avgöra om någon betalat för sina följare är att helt enkelt gå in på deras följare -lista på Instagram och titta på dessa följares namn. För några år sedan kunde man enkelt identifierar ett fake -konton genom att kontots användarnamn innehöll slumpmässiga. Varumärken vill verka stora på sociala medier och många får flera miljoner följare. Men det visar sig att en hel del av följarna är fake. Varumärken och annonsörer har nästan dubblat hur mycket de spenderar på exempelvis Instagram , men det visar sig att en hel del av pengarna har gått åt att fånga in fake - följare.


Här har vi sammanställt viktiga knep som hjälper dig att skapa ett konto med en stor skara följare. Så, direkt över till tipsen som hjälper dig att bli större på Instagram genom att synas och samla ihop fler följare på ett normalt sätt!

Det första tipset är logiskt. Om du lägger upp snygga och intressanta foton lockar du användare till att följa dig. När instagram rensade upp bland ghostkonton så förlorade ju de största kontona flera miljoner följare , Justin Bieber förlorade ca miljoner följare. Följare vill lära känna personen bakom kontot, så att vara personlig är bra. För att locka följare från Instagram till bloggen, ”teasa” med en bild från ett blogginlägg och hänvisa till bloggen för fler bilder och mer info.


Kvalitet före kvantitet - så får du fler följare på din Instagram ! Man kollar inte antalet följare där på samma sätt som man gör på Instagram plus att det är så låg av dina följare som ser dina inlägg så slösa inte bort dem på fakeföljare. Vad är din syn på att köpa följare på sociala medier? Men på vägen har jag fått en rad insikter som borde oroa både influencers, annonsörer och alla oss som dagligen besöker Instagram ”, skriver Towe Boström på Breakit. Och fortsätter: ” Instagram har uppenbarligen ingen som helst koll på vilka konton som köper följare och inte.


Followers, 6Posts. Med det ökande bruset i våra sociala medier blir det allt svårare för oss att synas på Instagram. Vi listar de viktigaste stegen för dig att ha koll på för att få fler följare på Instagram. Av den orsaken måste du ha klart för dig vad din profil går ut på och vad publiken vill se.


Du behöver intressanta bilder och senare gilla-markeringar.

Hur man får följare på Instagram kan inte besvaras på ett enda vis. Människor väljer att följa dig av många olika anledningar. Planera dina inlägg och håll en jämn kvalitet. När du byggt upp en skara Instagram följare så kommer du att märka vilka typer av poster som genererar mest kärlek, i form avoch kommentarer.


På så sätt lär du dig vad dina följare gillar och vad du ska satsa på. Att få mycket följare på Instagram handlar om att synas. Om andra användare inte kan se din profil, varför ska de börja följa dig?


Nä, öppen profil är ett måste för den som vill ragga följare. Ett enkelt tips till att börja med. Tack för att du tittade på videon, om du har några frågor eller om något var oklart så kan du bara skriva nedanför!


Glöm inte att gilla och. Ta bort en följare på Instagram. Börja med att starta Instagram -appen. Navigera till din profil (1) och peka på Följare (2).


Scrolla därefter ned till den följare du vill bli av med och peka på de tre prickarna bredvid användarens namn (3). Miniminivån beror på vad du vill uppnå, men för att inte självdö är det bra om du har minst ett inlägg per vecka, helst ett per dag. Följ mig gärna på Instagram. Jag har inte så många följare , men jag har dem enbart på bildernas meriter.


Jag följer andra för att jag gillar deras bilder och inget annat. Här visas populära bilder på Instagram just nu. I sökfältet längst upp kan du söka efter hashtaggar och användare.


Symbolen i mitten föreställer en kamera. Klicka på den för att ta en bild (se nedan ”Att lägga upp bilder på Instagram ”).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg