onsdag 11 april 2018

Mötesplats oviken

Till en början kommer vi behöva en del ideell arbetskraft för att säkerställa att vi bygger upp en ekonomiskt hälsosam drift. Oviken är någonting utöver det vanliga, en alldeles. Ovikenbolaget Invest AB är ett lokalt utvecklingsbolag som. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Mötesplats Oviken AB är ett aktiebolag.


Länge drömde man om en mötesplats i Myrvike- Oviken och för två år sen blev drömmen sann.

Målet att åstadkomma en toppmodern fritidsanläggning och mötesplats för idrott och kultur. Men nu är framtiden oviss. Aktivitetshallen har inte gått så bra ekonomiskt som man hoppats på.


En träffpunkt i bygden – Man har skapat en träffpunkt för bygden, säger Hans Green, vd för Bergs hyreshus. Bland tärnorna fanns kusinerna Wilma Larsson och Frida Åslin, båda med anknytning till Oviken. Nära 1personer hade samlats i Grus Ove Arena.


Sportgolvet i allaktivitetshallen är lagt och linjerna är dragna. Bowlinghallen är färdig och maskinerna är provkörda. Relaxen och simhallen har fått alla ytskikt och lika så omklädningsrummen, caféet och korridorerna.

Reviews Vi var där och. Din e-postadress kommer inte att användas för något annat ändamål, och du kan när som helst avbryta prenumerationen. Sedan ett par månader har Oviken arena AB inte längre hand om driften av allaktivitetshuset. Anledningen är att bolaget, som ägs av Myssjö- Ovikens IF, inte har lyckats få ekonomin att gå ihop. Vi har haft en sviktande lönsamhet.


Ett fyrtiotal personer njöt av musik och hembakat bröd till eftermiddagskaffet. Vi är många som har ideell sektor att tacka för mycket i vårt liv. Själv har jag hunnit med att idrotta en del när jag växte upp, varit med i scouterna m. Och det har funnits människor som gjort frivilliginsatser.


Utöver den hyreshöjning som kommunstyrelsen redan gått med på beslutade kommunfullmäktige på tisdagen att skjuta till miljon kronor för att säkra Bergs Hyreshus engagemang i anläggningen. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Gunnar Cogrell var på plats och filmade. Här kommer ett ihopklipp av det som publiken fick uppleva.


På scen: Oviksfjellorna, Ovikens Manskör, Mick Mojo Nilsson, Lars Gustafsson, Ellen Sundberg, Ida Segersten och Ewert Ljusberg. Nu ska ägarstrukturen ses över för det idéburna bygdeprojektet där idrottsföreningen Myssjö- Ovikens IF är en stor ägare. TREDUBBLAD OMSÄTTNING Han vill inte använda stora ord eller på något sätt förhäva sig, ”man gör så gott. Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av Freskgår Sven Erik Hillbom, Erik Daniel Kärngar Elin Maria Therese Dessutom har.


Till höger om träfflistan finns de kategorier som din sökning har fått träffar i. Om du bara vill se en viss kategori klickar du på den kategorin.

Den tidigare idrottshallen vid skolan i Myrviken har sedan i våras genomgått en rejäl ansiktslyftning och utökats ordentligt. I slutet av december är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg